|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mihail
Data înscrierii: 29/Apr/2008 Mesaje: 15 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
mihail
|
Trimis: Vin Aug 22, 2008 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| anybody? |
|
| Sus |
|
 |
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| merge ce vrei tu |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Sep 17, 2008 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
da merge !
dar inainte de a cumpara infinity ... incerca sa le asculti !
suna putin cam tipator ( din punctul meu de vedere ) sar putea sati placa .. sau putea sa nu ! deci daca ai posibilitatea ascultale inainte de a le cumpara !
obs : teas sfatui sa mergi cu difuri pe 4 ohmi ... + "claritate" !
difuri de 16.5cm pe astra clasic ... ai sa te chinui destul la montaj ...
ampul e ok !
spor _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
mihail
|
Trimis: Mie Sep 17, 2008 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi mult
de ascultat am ascultat kappa, vechile kappa , de 110 w, pe un punto insonorizat ca la carte. voi incerca sa fac niste probe cand voi termina si eu , la randu-mi, insonorizarea, 2-3 saptamani. pentru ca daca le ascult pe stand, presupun ca e chiar irelevant, nu?
referitor la 16.5 pe astra clasic..din cate am vazut exact dimensiunea asta se recomanda pe forum(16.5 fata, 13 spate. dar cum am spus si mai sus, ma apuc de insonorizare si atunci voi vedea exact dimensiunile.
ms mult inca o data. |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 17, 2008 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde ce vrei... difuzoarele de la Inifnity suna "tare" intr-o usa facuta bine dar nu si neaparat ok comparativ cu niste difuzoare de la o firma gen Focal, DLS Helix Hertz.. cum a spus si Shokalipticul cel mai bine ar fi sa le asculti pe masina ta nu pe stand mai intai si apoi te poti decide singur ce sa alegi.
Oricum vei observa un plus de calitate la firmele specificate de mine mai sus.
La dif Infinity vei observa niste tw mai agresive si un midbass mai boomy..ceea ce multiora place asa ca e posibil sa-ti placa si acestea..
Alegerea iti apartine in definitiv..
PS: Opel astra vine cu 16,5 fata si ar fi indicat sa faci niste inele custom pentru prinderea difuzoarelor _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|