Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer DEH 4800 vs 5800

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
AlinC

Data înscrierii: 01/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 10:48 pm    Titlul subiectului: Pioneer DEH 4800 vs 5800 Răspunde cu citat (quote)

Acum daca m-am lamurit ca Pioneer este mai bun ca Sony, voi ce ati alege dintre Pioneer DEH 4800 vs 5800 ? merita diferenta de bani?multumesc foarte mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu te incalzeste cele 10 luminite diferite si fata care e flip-down, sincer nu as da aproape 3 mil pe astea + telecomanda care o poti lua separat. As merge personal pe 4800

( zice un posesor de 4800)

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 7:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as fi dat diferenta daca era dupa mine (si eu am tot 4800, dar mi-a cazut din cer sa zic asa, adica n-a fost alegerea mea si nici banii mei Very Happy ) probabil ca sunet si setari vor fi asemanatoare, dar pe mine designul ala clasic ma da gata. arata superb.
PS...am vorbit acum ca o femeie am pus imaginea inaintea altor calitati Very Happy
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 12:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si io o intrebare vis a vis de DEH-P4800MP : care ar fi puterea reala redata de acesta !!? in datele lui scrie 4X50w dar real are 4X... !?

multumesc !
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

4*25,26. cu HPF poti sa atingi un procentaj mai mare din acei 26 decat cu un player fara HPF. nu-ti trebuie basi in difuri, doar ai sub in portbagaj.
Sus
iceteam
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca design da... e mai "simpatic" dar nici 4800 nu dezamageste, acum alegerea fiecaruia. Eu optasem initial pt 30mp... dar m-am orientat apoi spre 4800mp. Si probabil tot din cauza la design (diferenta era cam 1 mil.. nu foarte mare) sau poate pt ca era inchis duminica dupa-amiaza peste tot si nu am gasit decat 4800...acum cine site.. Rolling Eyes
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc ASUS ...
dc achizitionez asa ceva ... cu HPF activat ... la ce difuri ar treb sa ma gandesc ?! cam ce putere tre sa aiba !?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

normale. de la 35W in sus e ok. un C5 de la dls se pun bine pe logan.
Sus
iceteam
Priceput

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca tot de vorba de 4800mp , am vazut ca are "Front Image Enhancer", mai exact ce reprezinta , cand l-am activat am vazut ca taie sunetul de pe spate, mai exact cred ca taie intaltele...stie cineva ce e ?
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 6:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exact ce ai zis tu. taie frecventele inalte din spate (frecventa de taiere o alegi tu), ptr a da impresia ca sunetul vine din fata.
Sus
iceteam
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa numai deschid altu scriu in asta:

Ma uitam prin cartea lu 4800 si am gasit pe la specification..ceva de genu:

maximum power output : 50w x 4
50 x 2/4 ohm + 70w x 1\2 (for subwofer)

Load impedance: 4- 8 ohm x 4
4 - 8 ohm x 2 + 2 ohm x 1

cred ca e ceva de legare in punte, se poate asa ceva la 4800 ?

(nu ca as incerca, ca nu e nevoie dar sunt curios daca ar merge )

George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

puterea reala a lui DEH4800 e cam de 4x25W@4ohm si nu e stabil in 2ohm iar legat in punte nici nu stiu daca merge si oricum nu ar avea putere ca sa miste suficient nici un subwoofer slab
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum