| |
| Autor |
Mesaj |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer... _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 3:33 am Titlul subiectului: |
|
|
incepand de astazi, in urma unor plangeri primite referitoare la slaba moderare a forumului si a proastei calitati a mesajelor postate, autorii reply-urilor ca cel de mai sus vor fi avertizati si penalizati. nu stim cum dar vedem pe parcurs.
AlexBanu> daca ti-e lene sa scrii ceva util, mai bine nu mai scrii deloc. Faptul ca ai o preferinta personala pentru Pioneer nu il ajuta cu nimic pe initiatorul topic-ului.
Daca vrei sa postezi ceva util, poti face o comparatie obiectiva a celor 2 aparate din punct de vedere al functiilor. Poti povesti despre cum suna daca le-ai ascultat pe amandoua (bine sau rau, tare sau incet etc etc etc). |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 3:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Avand ocazia sa le ascult pe amandoua pe stand in sediul nostru am ajuns la concluzia, cei drept spre propria-mi surprindere, ca aparatul de la Kenwood are un sunet mai dinamic si mai "plin de viata" decat Pioneer-ul.
Ca functii cele doua aparate sunt relativ similare, cu mentiunea ca apartul Kenwood are si intrare auxiliara pe panoul frontal detasabil iar finisajele sunt net superioara Pioneer-ului. |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Alegerea iti apartine. Am ascultat cele 2 playere si mi-a placut mai mult Pioneer-ul. Acum depinde cum percepe fiecare muzica. Ce e ok la Pioneer ca mai are si HPF si LPF. SLA_ul mi se apre iar o chestie f utila. Dinamica mie mi s-a parut mai buna la Pioneer si partea de joase fiind tipica Pioneer. Cum am spus poate eu percep altfel. Cel mai bine e sa mergi la Be-loud sa vezi si sa asculti sa butonezi si sa alegi.
Bafta!
PS: nu sunt fan Pioneer. Dintre high-end-uri prefer Alpine F1, Pioneer P90 si apoi Clarion HX D2 in ordinea asta. _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 12:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am discutat cu ady pe messenger si din pacate nu este din Bucuresti, deci nu are cum sa le asculte inainte. |
|
| Sus |
|
 |
|