Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Schimb nokia 2730 nefolosit cu amplificator sau subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
SmoKey

Data înscrierii: 03/Feb/2010
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Feb 21, 2010 9:34 pm    Titlul subiectului: Schimb nokia 2730 nefolosit cu amplificator sau subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Schimb nokia 2730 nefolosit (doar 3 minute de proba) a fost cumparat in 09.12.2009. am la el incarcator, card 1G, hands free, garantie.

Schimb cu un amplificator 1 canal cu putere minima 500 rms in 2 ohmi (magnat.. firme mai ieftine) sau,

un subwoofer cu putere minima 400 rms sa mearga pus la 2 ohmi (jbl,GZ, pioneer, JL, kicker... etc) fara incinta

Ofer si o mica diferente unde e cazul. Astept oferte.

Sper ca nu incalc regulile ca am pus aici la schimb un telefon, daca da imi pare rau pentru gresala.

id de contact: smokeyoctav
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SmoKey

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau schimb cu un pachet audio sub+amplificator, putere minim 250rms si ofer si dif unde e cazul.

Daca e considerat up imi cer scuze.
Sus
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dai si pe bani?sau numai schimb?
Sus
SmoKey

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca pana la urma nu am nici o oferta cu schimb il dau si pe bani..chestia era ca ieseam in avantaj si eu si el cu care faceam schimb.
fa-mi o oferta. o seara buna
Sus
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Mar Feb 23, 2010 5:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spune-mi tu un pret informativ pe pm!
Sus
SmoKey

MesajTrimis: Mar Feb 23, 2010 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai pm
Sus
SmoKey

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

240 lei sau schimb cu audio pentru masina din primul post.
Sus
SmoKey

MesajTrimis: Joi Mar 11, 2010 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

220 lei nu mai vreau schimb, am nevoie de bani
Sus
SmoKey

MesajTrimis: Vin Mar 26, 2010 6:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu telefonu la vanzare, a fost tinut pentru un brasovean care nici macar nu a aparut la intalnire. Pret nou 200 lei.
Sus
SmoKey

MesajTrimis: Dum Mar 28, 2010 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau schimb cu un amplificator 2 canale sa amplifice "perfect" boxele astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/GTO_938/ Very Happy
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Mar 28, 2010 9:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am ce iti trebuie si ceva in plus...
http://www.be-loud.ro/forum/vand-amplif-4-canale-crunch-blackmaxx-mxb4150-t9927.html am ce iti trebuie si ceva in plus...

ampliful in cauza, la 2 ohmi scoate 150W pe 3 iesiri,deci pe doua poti pune difuzoarele tale si in plus poti sa iti mai pui, pe viitor, un woofer ca sa completezi basul.

Hai noroc !

SmoKey

MesajTrimis: Dum Mar 28, 2010 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

au ce nu imi place sa vad ca are probleme... da ma intereseaza Smile baga id-ul de mess: smokeyoctav , sa vb acolo mai detaliat.. ca sunt putin nedumerit.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum