Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfaturi pentru sonorizare Golf 3
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
wazzabi
Pasionat

Data înscrierii: 05/Dec/2010
Locație: Craiova

MesajTrimis: Dum Dec 05, 2010 10:26 pm    Titlul subiectului: Sfaturi pentru sonorizare Golf 3 Răspunde cu citat (quote)

Salut. Este primul meu post pe acest forum asa ca aveti mila. Am cumparat de curand un golf care are un casetofon standard din fabrica si doar 2 boxe nokia de 100 mm plasate pe bord. Nu v-as putea zice deocamdata care este bugetul de care dispun dar vreau sa fac o investitie intr-un sistem audio care sa-mi ofere un sunet cat mai clar si o fidelitate mare (nu vreau putere mare, vreau doar sa se auda cat mai bine). Masina are spatii facute pentru boxe in toate cele 4 usi.
La componentele acestea ma gandisem eu:
cd/mp3 player
sistem de difuzoare (scuzati intrebarea stupida dar sistemele astea se compun doar dintr-o boxa si un twitter sau sunt 2 boxe 2 twittere in pachet?)
M-am mai gandit la o chestie: sa renunt la cele doua boxe de pe bord si sa pun twittere in locul lor (twittere care compun sistemul de boxe din usile din fata) - nu stiu daca e posibil ...
Din cate am auzit pe aici ar fi bine ca sunetul sa vina din fata. Exista posibilitatea sa leg si boxele de pe bord la HU din moment ce el are 4 iesiri ?
Astept cu nerabdare raspunsurile si parerile voastre. O seara buna!

edit: ups, cred ca trebuia sa postez la cereri configuratii Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Mie Dec 22, 2010 2:08 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

hertz-urile nu se mai gasesc .uita-te la helix dark blue..
wazzabi
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 28, 2010 5:35 pm    Titlul subiectului: Re: sal Răspunde cu citat (quote)

tonu_adrian a scris:

sincer de helix nu prea am auzit multe ... nu-mi suna ca o firma cunoscuta ... nu stiu ce sa zic ... cineva mi-a zis ca firme serioase ar fi DLS, Focal...ceva de genul asta ... nu stiu ce sa fac ...
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 28, 2010 5:55 pm    Titlul subiectului: Re: sal Răspunde cu citat (quote)

wazzabi a scris:
tonu_adrian a scris:

sincer de helix nu prea am auzit multe ... nu-mi suna ca o firma cunoscuta ... nu stiu ce sa zic ... cineva mi-a zis ca firme serioase ar fi DLS, Focal...ceva de genul asta ... nu stiu ce sa fac ...

Razz Razz Razz

wazzabi
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 28, 2010 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana la urma m-am gandit sa montez mp3 playerul asta si un sistem de difuzoare pentru usile din fata si tweeterele in locul difurilor din bord.
am o nelamurire in legatura cu adancimea de montare in portierele fata de golf 3 ... oare o fi vreo problema ? exista spatiu suficient ?
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Dec 28, 2010 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,intr`adevar DLS si Focal sunt branduri cunoscute si bune dar Helix e la acelasi nivel cu ele,poti merge cu incredere pe Dark Blue,sunt cele mai bune din punct de vedere calitate-pret
Sus
wazzabi
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 29, 2010 1:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adica sistemul asta ar fi o alegere buna pentru ce as vrea eu nu ?
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Mie Dec 29, 2010 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alegerea perfecta Wink
Sus
wazzabi
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 29, 2010 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate helixul nu mai era pe stoc ...
pana la urma am cumparat mp3 player-ul de mai sus si sistemul asta de difuzoare ... ce parere aveti despre el ? stiu ca era mai bun helix-ul ... dar sper ca nici asta sa nu fie departe dpdv al calitatii fata de helix sau mac audio

edit1: si iar m-am razgandit: am anulat comanda pentru difuzoare si am luat tot helixurile dark blue dar de pe alt site Smile

edit2: o sa ziceti ca sunt nebun dar pana la urma cred ca le iau pe astea (ar fi cele mai bune dintre toate pe care le-am vrut ... cred)
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 4:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

F bine.Nu alege nicicum Mac Audio sau InPhase.Mergi pe Helix sau Focal,ce crezi tu ca-ti e mai accesibil
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 8:46 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

n-ar fi rau daca ai putea sa le asculti, dupa mine as luat helixurile (le-am avut) sunt si mai ieftine si au tweeterul mai bun, in schimb focalul e mai tipator(nu-i pe gustu meu) dar parca are midbasul mai ''fortos''
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte de acord Wink
Sus
wazzabi
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o intrebare: oare am nevoie si de inele din-acelea MDF pentru instalarea difuzoarelor in portiere ? sau nu e nevoie la golf 3 ?
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La orice masina sunt necesare
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 7:58 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

din ce stiu eu la golf 3 e cam grele cu prinsul difuzoarelor..difurile sunt p fata de usa, nicidecum pe tabla..
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum