|
Autor |
Mesaj |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Mai 12, 2008 2:54 pm Titlul subiectului: vand alternator 100A ( merge si pe dacie ) |
|
|
pentru cine are novoie de mai mult curent se vinde un alternator bosch de 100A de pe un audi 100 2.5 benzina.
l-am avut montat eu pe "baba" si mergea struna dar acuma schimb masina si e pacat de el.
se potriveste pe dacie fara modificari
pret....sincer nu stiu daca e mult sau putin, eu zic 2 milioane
0762 667 003
otzy16 pe mess _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 13, 2008 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
curent careva?
baietii cu dacii de care ti-au zis parintii sa te feresti?
nimic?  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Dum Mai 18, 2008 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
up _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Sâm Mai 24, 2008 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
up _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Sâm Mai 24, 2008 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy .. poate te scap eu de el, dar nu FOARTE curand. in cateva sapt... daca il mai ai.
dar vreau sa stiu daca e OK configuratia urmatoare :
Bateria masinii 55amperi legata in paralel cu una in portbagaj de 80amperi, cu alternatorul de 100amperi in locul celui de dacie, cu un consum al unei statii de 200amperi ... e ok ?
ce riscuri sunt la configuratia asta .. sau la partea electrica a masinii.
nu ma pricep ... si te rog sa`mi spui tu daca cunosti situatia
merci |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Mai 24, 2008 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
riscuri..? nu vad sa existe
doar ca amplificatorul iti va descarca bateriile, in timp, pentru ca alternatorul ( 100 A ) nu poate furniza aceasi cantitate de curent pentru a incarca bateriile in timp ce tu folosesti amplificatorul la putere maxima ( 200 A ) . exista acei 100A diferenta intre consumul amplificatorului si puterea maxima a statiei. acum , alternatorul acela produce acei 100 A la o turatie a motorului relativ mare, din cate stiu eu peste 3000 rpm, nu cred ca o sa tii motorul atat de turat. iar alt aspect ar fi acela al utilizarii statiei, crezi ca o sa o foloseti la maxim tot timpul, ca sa necesite cei 200 A? sper ca m-ai inteles
concluzia : merita, dar trebuie sa ai grija la cat consumi cu statia, pentru a nu fi nevoit sa impingi pe urma masina  |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Sâm Mai 24, 2008 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca sa-ti zic eu mai clar, din teste, eu am alt de 100 si 2 bat de 70, si nu am nici o problema cu incarcatul lor. Varianta prezentata de tine e OK, nu o sa ai nici o problema  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Sâm Mai 24, 2008 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum .. doar nu o sa pun alt. de 200amperi
da ... e adevarat .. nu o sa folosesc statia la putere maxima (nu tot timpu..)
pai otzy .. cred ca te scap de el ... pastram legatura pe mess. dupa ce achit statia comandata ... vad ce bani raman si .. pastram legatura.
am intrebat de riscuri pt. ca stiu ca se pot arde circuite ale masinii din cauza alternatorului prea puternic. daca merg cu muzica oprita... un alt. asa mare nu "dauneaza" instalatiei electrice al DACIEI ? si + ca merg mai mereu ca nebunu` .. cu motoru turat (deci alt. dezvolta multi amperi ... nu se arde nimik ? nu este chiar nici un risc ? ) |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Sâm Mai 24, 2008 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer nu cred ca dauneaza si eu am mers ca nebunu cu masina si nu am avut probleme.
motivu pentru care il dau e ca nu mai am masina ( pt moment )
ne mai vb p mss  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Sâm Iun 07, 2008 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
up?  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
up  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 4:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
curent careva?
negociabil  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
1,5 bulioane...hai ca tre sa-mi iau inca o baterie  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
fa-i te rog o poza cu o ruleta pusa pe/langa el ca sa imi dau seama ce dimensiuni are (in special ma intereseaza lungimea lui, nu neaparat circumferinta).
as fi interesat, dar sunt lumitat de spatiu dintre alternator si galerii. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
adic
Data înscrierii: 10/Feb/2008 Mesaje: 11 Locație: Galati
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 10:07 pm Titlul subiectului: alternator |
|
|
Mai este de actualitate anuntul? |
|