| |
| Autor |
Mesaj |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 6:44 pm Titlul subiectului: 13 mil .....(MAI MULT NU AM) .....ajutor |
|
|
@am 13 mil
@vreau un player 4 boxe si un amplif (stiu ca vreau prea mult de banii astia )
@vreau ca playerul sa fie relativ puternic ....si sa fie bun (prefer ca boxele sa nu fie cn stie ce firma ....dar sa aibe o putere acceptabila....cele pe fatza sa fie neaparat de 13 cm )
@pe amplif voi pune un woofer ...."no name" .....are cam 150 W rms ..4 ohmi nu am mari pretentzii ...vreau doar sa se auda in masina ...deci ...nu vreau cn stie ce amplif ......
@PLS NU-MI SPUNETZI SA MAI ASTEPT ......ETC .....NU AM MAI MULTZI BANI DE ATAT ...pls ajutati-ma _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
corect ......stiu ca sunt putzini bani ...... dar poate totusi pot lua cv _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc mult .....vad ca imi mai raman si bani ....eu nu ma prea pricep si nu mi dau seama de exemplu` la HU .....eu ma uit la putere ....la iesirea pt amp......si la filtru` HPF ....in rest nu prea imi dau seama ce inseamna fiecare lucru` in plus la un HU ......de aceea ma bazez pe ajutorul vostru .....nici la difuzoare nu prea imi dau seama .....tot ce cunosc sunt puterile ......in rest nu imi dau seama ce inseamna "clar" sau "mai clar" ......eu am pretentia doar sa se auda tare ....inaltele \mediile ....mai putzin joasele pt ca vor fi completate de sub ........ok inca odata multumesc mult ....si mai astept pareri ......(eu voi comanda exact cv recomandat de voi ) deci ....ma bazez pe voi  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
hm .....care e diferentza in afara faptului ca are 2 iesiri RCA ? _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
am o solenza ........shi am impresia ca si wooferu` meu face fatza _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deci eu am avut solenza si pentru putin timp am avut si eu un woofer no name de 150 de w crede-ma ca astea sunt praf rau...merita sa dai banii aia pe mac...e perfect pentru solenza. |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
hm ....probabil o sa-l iau .... ca si asa vrea cinv sa mi-l cumpere pe al meu ......mc mult  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
faza nasoala e ca daca nu il vand pe al meu nu as lua mac-ul .....pt ca nu mi-ar mai ramane nici macar 1 mil .......pt montaj .....ca nu prea ash vrea sa montez amplifu` singur ..... _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
| Sus |
|
 |
|