Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

15-16 mai CNCA Cluj
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Rivalitatea" ta cu Tibi la "doj de hertz" a fost super tare si la propiu si la figurat.
La urmatorul dau eu spritzu:) si sper sa mai am motive:)).
Multumesc pt tot Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raidaru_clonat
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 27/Oct/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tin sa il felicit pe Adi pt perseverenta si pe Vlad si Tibitu pt o prestatie foarte buna "jos". Felicitari si celorlalti participanti care au lucrat la masina si au obtinut rezultate bune. Eu am lasat-o cam moale in ultima vreme din cauza diferitelor probleme, dar "I'll be back" Laughing Cool
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intr-adevar felicitari tuturor participantilor,a fost o etapa super reusita din punct de vedere al scorurilor,au fost masini foarte bine pregatite,pacat de vreme si de conditiile pe care organizatorii(aici nu ma refer la relaxx sau bigu ci la 4tuning)ne-au alocat un spatiu de c...t unde a fost mult mai greu sa socializam intre noi fiind intinsi in sir indian ca la coada la mall,dar eu zic ca ne-am descurcat si am socializat destul de bine,si desi dupa multe ore ud la picioare si dezamagiri si bucurii per total m-am simtit foarte bine,singurul lucru care mi-a lipsit cu adevarat a fost putin soare,in rest sa ne vedem cu bine la urmatoarea(le)etape la care sper sa pot ajunge,din pacate devine din ce in ce mai greu pentru toata lumea chestia asta.....
Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Capu sus..Sa ne gandim un pic la efortul depus de tibi..noi aer conditionat,masini cu suspensii ''inca'' normale,si posibilitatea de a depasi 80 la ora ..
Oricum a fost frumos sa venim in coloana la Cluj si sa nu il lasam in urma.
Providius ma bucur ca am schimbat si noi intrun final niste vb si sper ca ai o parere mai buna despre mine Laughing Laughing
PS: Cdu face minuni Twisted Evil
Sus
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari participantzilor !
in special Ady (ssrli) de data asta miai dat-o Laughing Laughing Laughing Laughing
sper sa treaca criza asta , ca sa ne putem vedea si la alte show-uri ca altfel nu cred ca ne mai vedem Razz
PS eu cat am dat la bass race (BH 20 PVD) ca am uitat Laughing Laughing
Sus
dimax
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2008
Locație: Bistrita

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Are cineva fisele de la SQ???.....rog sa posteze.......
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vlad unde ai tinut si u cupa si fetele se uitau Smile))

gkjl.jpg
 Description:
 Filesize:  867.19 KB
 Viewed:  378 Time(s)

gkjl.jpg

AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Era prea obosit sa o mai tina la nivel =))
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GENIALA poza Wink
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hello prieteni!!! dupa 15 ore de somn imi permit sa postez si eu... Laughing ...In primul rand:

...Multumesc lu' BUM care ""se stieeeeeee"" ca fara el nu aveam cum sa ajung la eveniment si care nu mi-a facut absolut nici o problema 1200 de km.
...Multumesc tuturor prietenilor care au au reusit sa mearga in treapta a 4 cu mine la 80-90km/h si nu m-au lasat singur (seal,shokalipticu,bigu,antidotul,little man,animalutz ...)
...Felicitari tuturor participantilor BASIC/ssrli/bigu pentru scoruri exceptionale ,Shoka pentru scorul cu motorul oprit Laughing ,Vlad si Polo Dragster pentru show ...
...Felicitari organizatorilor care au facut sacrificii sa iasa totul bine...

A fost frumos...drumul a fost o aventura si evenimentul a fost ok...Ma bucur ca ne-am vazut din nou si sa ne vedem cu bine in Iunie...
Sus
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 9:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau si eu sa multumesc lui tibi, datorita lui am trait sa vad o medie de consum la polo de 5.8% ... bravo bre si la mai...JOS (in hz evident)
Sus
raidaru_clonat

Data înscrierii: 27/Oct/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

^^IoNuTz1^^ a scris:
Vlad unde ai tinut si u cupa si fetele se uitau Smile))

Expresia fetelor de la stanga la dreapta:1) mama ce idiot Laughing ,2) n-ar fi rau sa o ai atata Laughing ,3) se uita in alta parte, m-o fi vazut pe mine in public Laughing

Ciochy
Pasionat

Data înscrierii: 17/Noi/2008

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 11:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari tuturor, cu ocazia participarii voastre la CJ am vazut si eu niste monstrii (instalatii). Felicitari lui Tibitzu pt BUM, eu cand am avut oltcit nu indrazneam sa ies cu el din oras (defectiuni frecvente). La mai multi dB
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

moama .. cate s-au zis ....

ia sa zic si eu in aceeasi ordine Laughing

multumesc tibi ... din cauza ta am scos un consum de 3.8 pe cb
felicitari lui ssrli ... ca i-a dat-o ... asteptam si noi sa treaca criza Shocked
fetele erau toata in extaz ... reactiile au fost diferite Laughing
multumesc bateriei mele care m-a sustinut la greu Wink
felicitari organizatorilor / participantilor ...
multumesc lui relax pentru clampuire ...

sa ne vedem cu totii sanatosi la urmatorul event
se stieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .. pe sistem desigur !

YM: shokaliptiku
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ceva poze ?
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următoare
Pagina 7 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum