|
|
|
Autor |
Mesaj |
Darians
Data înscrierii: 10/Mai/2014 Mesaje: 7
|
Trimis: Mie Iun 04, 2014 11:50 pm Titlul subiectului: 2 Amplificatoare , 1 baterie, legare |
|
|
Buna ziua , am doua amplificatoare , unul legat la doua difuzoare 2x 130wrms si altul legat la un subwoofer 400wrms + 2x 175wrms difuzoare , legaturile difuzoare -amplificator- cd player , toate chestiile sunt facute(multumita acestui forum) , intrebarile mele sunt :
-Cum leg cele doua amplificatoarele la o singura baterie ?
-Si o recomandare pentru o baterie noua , buna , sa tina cele doua amplificatoare ? max 300 lei (m-am gandit la un 62-72Ah Rombat Calciu)
Multumesc , o zi buna . |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Iun 05, 2014 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
E foarte simplu, faci alimentarea de la + bateriei independent pt. fiecare amplificator si masa la fel. Ce masina ai sau mai degraba de cat e alternatorul ei ? Ar fi indicat sa-ti iei o baterie in functie de alternator sa poata sa ti-o incarce. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Joi Iun 05, 2014 8:35 am Titlul subiectului: Re: 2 Amplificatoare , 1 baterie, legare |
|
|
Darians a scris: | Buna ziua , am doua amplificatoare , unul legat la doua difuzoare 2x 130wrms si altul legat la un subwoofer 400wrms + 2x 175wrms difuzoare , legaturile difuzoare -amplificator- cd player , toate chestiile sunt facute(multumita acestui forum) , intrebarile mele sunt :
-Cum leg cele doua amplificatoarele la o singura baterie ?
-Si o recomandare pentru o baterie noua , buna , sa tina cele doua amplificatoare ? max 300 lei (m-am gandit la un 62-72Ah Rombat Calciu)
Multumesc , o zi buna . |
poti sa pui marca si modelul amplificatoarelor?
ca sa verifica si noi sutele alea de wati si sa putem da o parere obiectiva.
ce baterie ai pe masina si ce alternator ai (sau macar ce motor are masina ca sa putem face o aproximare) _________________ Apline CDE-170RM , DLS C6A+ DLS CA41 , Alpine SWR-1222D + DLS CA23 |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Joi Iun 05, 2014 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai doua variante:
1) tragi trasee de curent separate pt fiecare
2) folosesti un distribuitor de curent (poti sa cumperi unu brand name sau sa iti construiesti tu unul)
P.S. daca te intereseaza am eu un distribuitor nou nout |
|
Sus |
|
 |
gaborass
Data înscrierii: 09/Mai/2014 Mesaje: 17
|
Trimis: Joi Iun 05, 2014 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, poti cumpara un kit de cabluri foarte serioase cat sa ajungi pana in portbagaj cu el, si de acolo sa te imparti cu un condensator si cu alte cabluri ( tot serioase , dar mai scurte ) pana in fiecare amplificator. Sau alta varianta ar fi sa folosesti 2 kituri de cabluri sa pleci de 2 ori de la borna plus pana in portbagaj sau unde ai amplificatoarele, si cu 2 cabluri de masa de la fiecare amplificator la caroserie. Doar nu fa legaturi de "Dorel" ca nu vei avea curent suficient in statii, deci nici sunet ! ( sa nu mai vorbim de eventuale pericole la legaturi prost facute ! ) |
|
Sus |
|
 |
Darians
Data înscrierii: 10/Mai/2014 Mesaje: 7
|
Trimis: Sâm Iun 07, 2014 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult de raspunsuri ,cred ca am sa aleg varianta cu cabluri separate pentru ca este cea mai rentabila metoda. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|