Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

2 Amplificatoare , 1 baterie, legare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Darians

Data înscrierii: 10/Mai/2014

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2014 11:50 pm    Titlul subiectului: 2 Amplificatoare , 1 baterie, legare Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua , am doua amplificatoare , unul legat la doua difuzoare 2x 130wrms si altul legat la un subwoofer 400wrms + 2x 175wrms difuzoare , legaturile difuzoare -amplificator- cd player , toate chestiile sunt facute(multumita acestui forum) , intrebarile mele sunt :
-Cum leg cele doua amplificatoarele la o singura baterie ?
-Si o recomandare pentru o baterie noua , buna , sa tina cele doua amplificatoare ? max 300 lei (m-am gandit la un 62-72Ah Rombat Calciu)
Multumesc , o zi buna .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2014 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E foarte simplu, faci alimentarea de la + bateriei independent pt. fiecare amplificator si masa la fel. Ce masina ai sau mai degraba de cat e alternatorul ei ? Ar fi indicat sa-ti iei o baterie in functie de alternator sa poata sa ti-o incarce.
hexis
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2013
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2014 8:35 am    Titlul subiectului: Re: 2 Amplificatoare , 1 baterie, legare Răspunde cu citat (quote)

Darians a scris:
Buna ziua , am doua amplificatoare , unul legat la doua difuzoare 2x 130wrms si altul legat la un subwoofer 400wrms + 2x 175wrms difuzoare , legaturile difuzoare -amplificator- cd player , toate chestiile sunt facute(multumita acestui forum) , intrebarile mele sunt :
-Cum leg cele doua amplificatoarele la o singura baterie ?
-Si o recomandare pentru o baterie noua , buna , sa tina cele doua amplificatoare ? max 300 lei (m-am gandit la un 62-72Ah Rombat Calciu)
Multumesc , o zi buna .

poti sa pui marca si modelul amplificatoarelor?
ca sa verifica si noi sutele alea de wati si sa putem da o parere obiectiva.
ce baterie ai pe masina si ce alternator ai (sau macar ce motor are masina ca sa putem face o aproximare)

The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2014 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai doua variante:
1) tragi trasee de curent separate pt fiecare
2) folosesti un distribuitor de curent (poti sa cumperi unu brand name sau sa iti construiesti tu unul)

P.S. daca te intereseaza am eu un distribuitor nou nout
Sus
gaborass

Data înscrierii: 09/Mai/2014

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2014 6:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, poti cumpara un kit de cabluri foarte serioase cat sa ajungi pana in portbagaj cu el, si de acolo sa te imparti cu un condensator si cu alte cabluri ( tot serioase , dar mai scurte ) pana in fiecare amplificator. Sau alta varianta ar fi sa folosesti 2 kituri de cabluri sa pleci de 2 ori de la borna plus pana in portbagaj sau unde ai amplificatoarele, si cu 2 cabluri de masa de la fiecare amplificator la caroserie. Doar nu fa legaturi de "Dorel" ca nu vei avea curent suficient in statii, deci nici sunet ! ( sa nu mai vorbim de eventuale pericole la legaturi prost facute ! )
Sus
Darians

Data înscrierii: 10/Mai/2014

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2014 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult de raspunsuri ,cred ca am sa aleg varianta cu cabluri separate pentru ca este cea mai rentabila metoda.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum