|
Autor |
Mesaj |
dorinh88
Data înscrierii: 16/Noi/2015 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Noi 16, 2015 7:13 pm Titlul subiectului: 2 subwoofere - 1 placa sunet |
|
|
salut! am o placa de sunet creative soundblaster 5.1 usb, un subwoofer sony sa-wm40 si un 2.1 sony ht-fs3. sistemul 2.1 e conectat la placa de sunet prin cablu optic toslink. am incercat sa conectez subwooferul sony wm-40 la placa de sunet prin cele 2 iesiri rca care le are placa, dar bassul subwooferului nu e sincronizat cu sistemul 2.1. am incercat sa il conectez prin intrarile speaker level ale subwooferului, doar ca pot lua semnal doar de la sateliti, care nu au bass deloc, prin urmare nu se aude subwooferul wm40 deloc...stie cineva cum as putea sa conectez cele 2 sisteme?...ms anticipat |
|
Sus |
|
 |
dorinh88
Data înscrierii: 16/Noi/2015 Mesaje: 4
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|