|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
vad ca cele pe 2 ohmi au 110 W RMS si d-asta intreb. magnatul ar putea sa scoata 2 X 100 W RMS la 2 ohmi, pe cand la 4 ohmi doar 2 x 65 W RMS. e o chestie... _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
si ce rezolvi daca pui imensitati pe spate? ai subwoofer in portbagaj, care mai e rostul lor? mai bine faci un upgrade la subwoofer daca nu esti multumit de basi. orice difuzor ai lua si indiferent de amplificare, vei avea bass mai slab cu ele decat fara ele. mai bine lasa gaurile alea libere doar cu 2 capace deasupra, sa mai comunice putin portbagajul cu habitaclul. asta e solutia cu rezultatele cele mai bune, si o spune un posesor de logan care a incercat nspe difuzoare si subwoofere pe biata lui masina, in diferite configuratii. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
oricum o sa las doua gaurici ca sa comunice portbagajul cu habitaclul, dar dupa cum am spus... arata misto si de bass sunt multumit, nu sunt multumit de medii si inalte, pt k nu am decat boxele standard din usi, adica 2 rahaturi care nu fac fata... si cam tot ce se aude la mine e bum-bum si f putina voce...pe rap mai merge, dar cand bag ceva rock parca se aude zdranga zdranga.... _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti dau sfatul care l-am dat de multe ori pe forum sau "live" ...cumpara-ti un sistem de difuzoare, fie de 13 dar preferabil de 16, cu modificari minime ale portierei, chiar si unul neamplificat (coustic, DLS C, Focal Acces,) (puse in ordinea pretului si a calitatii). abia DUPA ce ai pus portierele la punct, asculta si vezi daca vei mai dori medii si inalte. eu zic ca nu. daca totusi mai vrei, atunci poti completa in spate cu ceva micut dar nu cred ca va mai fi cazul. daca ramai cu originalele in portiere si ce stii ce imensitati si amplificate pe deasupra in spate, nu-ti fa iluzia ca vei avea medii si inalte din plin, poate pasagerii din spate, dar tu nu. in plus vei avea un stage de tot rahatul (scuze expresia), toata muzica iti va batea in ceafa in loc sa vina din fata cum e corect si mai ales placut. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 2:44 am Titlul subiectului: |
|
|
are dreptate asus!!
eu zic asa:
1 lasa ampliful sal pe sub ca e mai potent, 240w
2 cumpara niste boxe bune in fata de 16.5, el stie dimensiunea ca e mai popularizat cu dacia decat mine, dar sa fie sistem.
3 amplifici noile boxe din fata cu magnatul, care scoate mai putin, dar mai clar ca sal.
boxe de 25 nu intra, poate doar de 20 depinde de varianta de logan, si sidur 16x23 cm-cele mai mari care iti intra
eu pt magnat recomand: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/GTO/GTO6507C/ |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|