Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

2007 Chevrolet Aveo

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
EviLRemiX
Pasionat

Data înscrierii: 06/Mar/2009
Locație: Caracal

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 10:32 am    Titlul subiectului: 2007 Chevrolet Aveo Răspunde cu citat (quote)

Salut!

as vrea si eu sa-mi schimb boxele de pe masina?? Cred ca difuzoarele au pe fata 13cm si pe spate 17cm Question
m-am gandit la:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_1326SE/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_1726SE/

fata de difuzoarele standard de 40W Max Laughing cred ca e cv diferenta...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce buget ai?
ce player ai?

adyetyon

Data înscrierii: 15/Iul/2009
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bun fata de ce ai ales tu, cam la aceleasi preturi cred ca ar fi:

fata : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX502/

spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX653/
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu neaparat...mai bine pui pe fata sistem si le lasi pe cele originale pe spate...si nu coustic...sau sony.

iti iei pe fata ceva de genu... http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_52.1_Dark_Blue/
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine ar schimba prima data playerul..banuiesc ca e cel stock.. atunci o sa se vada intradevar diferenta chiar si cu difuzoarele originale.
EviLRemiX
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da....player-ul e stock!! si nu vreau sa-l schimb ca e pe 2 DIN si daca iau un player vreau tot pe 2 DIN Smile ca sa nu las loc gol acolo... am un buget cam pana in 3 milioane Smile
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu 300 ron nu cred k gasesti 2 din nici sh macar.,..ia un player normal si o rama adaptoare si ai rezolvat problema.
EviLRemiX
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 11:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma gandeam sa gasesc la 3 milioane player cu 2 DIN (costa cam 10 milioane) Smile si acum ma gandeam doar la boxe.. sa le schimb... pe ele scrie 40W Max...deci cred k alte boxe s-ar auzi mai bn.. Smile
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iul 18, 2009 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa te dezamagesc... o sa se auda si mai prost din pacate.. prima data ..mai strange bani ,,vezi tu,.,.da schimba playerul ala neaparat. Tu daca iti iei alte difuzoare..de putere mai mare..playerul ala nu o sa le furnizeze puterea ce le trebuie lor.. rezultatul fiind mai prost decat cu difurile stock.
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Iul 18, 2009 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine iei Coustic-urile de care zicea Ady,sunt mult mai bune decat acele Sony(asta daca neaparat vrei sa schimbi si boxele fata si cele spate)Fa un efort si pune sistem pe fata adica http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ si pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX653/ .Dar cel mai bine le schimbi pe cele de pe fata si pui acele Helix-uri recomandate mai sus.Avand in vedere ca dispui de doar 300 Roni mai bine schimbi boxele acum si daca tot nu esti multumit cand o sa ai bani o sa schimbi si playerul.Raman la parerea ca daca schimbi boxele o sa simti diferenta si o sa ai un plus de calitate.
Nororc
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Iul 18, 2009 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine schimbi playerul .
crezi ca boxele alea sony .. sau costica ... care sunt cele mai ieftine de pe piata , sunt mai bune ca alea care vin din fabrica? sa fim seriosi...alea sunt bune doar daca nu ai nimic .
Sus
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Mie Aug 05, 2009 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea e sa pui sistemul ala helix pe fata, iar an spate lasi ce ai la moment, calitatea se va mari ansa nu prea mult, daca o sa doresti vei pune helixurile alea la altcineva ce are un plyer pio sau alpine sa simti si tu diferenta, dar eu as ancepe cu sistemul ala helix, asi face toti banii Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum