|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
larsson
Data înscrierii: 11/Noi/2009 Mesaje: 8
|
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Mie Noi 11, 2009 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu mi as lua clarion ul in locul tau...acum asteapta sa vezi ce zic cei care se pricep mai mult |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Mie Noi 11, 2009 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut, de mult nu am mai scris pe forum, insa lehat de hu 2din, din ce ai enumerat tu mai sus as alege alpine, dat fiind ca e cel mai competitiv din toate cele 3 , pe viitor daca ai planuri de suburi sau mai stiu eu, nu vei fi dezamagit de el. Acum nu sunt sigur daca vei fi satisfacut de cum va arata el in masina, le-am vazut pe toate 3. Kenwodul si clarionul dupa mine in masina arata groaznic, pe cind alpine-ul arata destul de onorabil. Ti-as propune asta: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/FH-P80BT/
Insa nu prea cred ca incapi in buget. Acum tu ar trebui sa alegi, eu totusi as merge pe maina unui 1din, care la banii acestea intradevar va fi foarte calitativ. Nu prea cred ca ai nevoie de 2din (sau cel putin sa procuri unu care are dvd) _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
larsson
Data înscrierii: 11/Noi/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Joi Noi 12, 2009 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc de sfaturi,ma mai gandesc putin si voi alege, dar mai astept pareri PRO/CONTRA fata de cele 3 produse |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 28, 2009 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce vrei tu sa cumperi e foarte rau, vor fi bani aruncati. Daca vrei cu adevarat sa faci ceva incearca 2din dvd, gen jvc avx 810, nu pune unitati la fel de proaste ca sunet cu blaupunktul stock de pe 147.
Parerea mea e sa alegi 1din pe la 800-1000ron, ar fi binevenit pentru boxele de pe 147 si sunetul cu adevarat schimbat, poate si un sw .
Da, adaptarea merge, din 99 pana acum, bordul de 147 nu e modificat si e la fel ca la gt. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 1:33 am Titlul subiectului: |
|
|
eu as merge pe 1din daca nu vrei DVD... iesi mult mai ieftin cu aceleasi rezultate (mai putin optice). _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|