|
Autor |
Mesaj |
rami2k6 Pasionat

Data înscrierii: 01/Iul/2006 Mesaje: 70 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 1:16 am Titlul subiectului: 2x Sal SAF 2070 |
|
|
Am 2 statii saf2070 le pot lega in serie k sa am mai multa putere sau risc sa le ard? |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
ai nevoie de un defazor , dar chiar si asa eu nu iti recomand variante dinastea "artizanale"  |
|
Sus |
|
 |
rami2k6 Pasionat

|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci mai bine stau linistit.... alta varianta.. as putea sa leg fiecare bobina l statie separata? fara s pateasca nimic difuzorul? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
adica un difuzor cu 2 bobine, fiecare legata la alta statie? categoric NU! |
|
Sus |
|
 |
rami2k6 Pasionat

|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
aham... bun atnci.. pt un moment nu am nici o sansa s il aud l mai mult d 100W  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai bine la 100W decat sa plangi dupa el. daca-l legi la 2 statii ai 99,99% sanse sa nu nimeresti acelasi semnal in amandoua bobinele. |
|
Sus |
|
 |
rami2k6 Pasionat

|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bun merci mult.... noroc k am intrebat s nu fac vre-o prostie... |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 6:03 am Titlul subiectului: salutare |
|
|
eu cred ca merita sa incerci sa legi fiecare bobina la o statie, iar statia sa fie in punte, dar semnalul care intra in statie sa fie perfect mono: aica cablurile care vin din cass sa se uneasca intre ele, dupa care sa bagi semnalul in ambele amplificatoare. ai nevoie de doua "Y" o mama si doi tati fiecare, ca sa intre in cele doua amplificatoare!
incearca la volum mic, nu are ce sa se intample!
mai intai conectezi un singur amp la o bobina, iar dupa aceea celalalt amp la cealalta bobina, pastrand polii, neaparat, si dc se aude mai tare decat cu un amp, atunci inseamna ca merge!
e ca si cum ai avea un amp pe 4 canale si legi in punte doua cate doua , dupa care le legi la bobinele difuzorului, doar ca beneficiezi (zic eu) de o amplificare mai puternica decat in cazul unuia cu 4 canale de aceeasi maraca.
bafta! |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 9:37 am Titlul subiectului: Re: salutare |
|
|
in veci nu nimeresti acelasi gain, aceeasi taiere la LPF...cine ti-a zis ca-i ok sa legi 2 bobine ale aceluiasi difuzor la un ampli pe 4 canale? avand in vedere ca majoritatea amplificatoarelor pe 4 canale au setari separate fata/spate, e la fel de nociv ca si cu 2 amplificatoare. bine, e adevarat, cu semnal mono, nu e atat de grav, dar nici bine nu-i. ce naiba, nu se recomanda un ampli pe 4 canale la un subwoofer cu 2 difuri care impart aceeasi incinta, darmite la un singur dif cu 2 bobine... |
|
Sus |
|
 |
|