Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

307 sw revine

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
doddo

Data înscrierii: 03/Oct/2008
Locație: ORADEA

MesajTrimis: Joi Oct 23, 2008 11:14 pm    Titlul subiectului: 307 sw revine Răspunde cu citat (quote)

ACUM AM...
HU = http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/ NEMONTAT

FATA = http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZHC_16X/

SE VA ADAUGA

INSONORIZARE USI FATA (RENUNT LA USI SPATE)

AMPLIF = http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/RX/RX_44/

INCINTA+SUBWOOFER = http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/In_Phase/XTB10R/

CABLURI = http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Ground_Zero/GZPK_20/

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cabluri : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Ground_Zero/GZPK_35/

iar amplificator...pe acela vrei sa il folosesti si la woofer? c'mon... Neutral

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
doddo

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 8:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andry a scris:
cabluri : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Ground_Zero/GZPK_35/

iar amplificator...pe acela vrei sa il folosesti si la woofer? c'mon... Neutral

de ce nu? am de amplificat diffurile din fata si woofer...
nu e suficient? avem si argumente? te rog! multumesc.

mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 8:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primu rand statia aleasa de tine este mult prea slaba in punte pt subwooferul acela...nu este dedicata pt subwoofer..iar daca tu vrei sa amplifici si boxele si subwooferu cu acelasi amplificator..o sa stai cu el mai mult in protectie...o sa se incinga de o sa prajesti oua pe el..plus k la asemenea solicitare s-ar putea sa te trezesti cu niste finali arsi...incearca sa mai pui niste banutzi si sa-ti iei inca o statie dedicata pt woofer...dak poti ia un monoblock..Wink
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

325 vs 600W rms? si totul sub firma magnat? foarte problematic
daca o sa vrei TARE (si asta suspectez uitandu-ma la configuratia ta) o sa-i dai volum pana face POC! si apoi Crying or Very sad

in plus tie-ti trebuie 3 canale, nu 2, nu 4...

doddo

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 12:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
325 vs 600W rms? si totul sub firma magnat? foarte problematic
daca o sa vrei TARE (si asta suspectez uitandu-ma la configuratia ta) o sa-i dai volum pana face POC! si apoi Crying or Very sad

in plus tie-ti trebuie 3 canale, nu 2, nu 4...

suspectezi fals...

nu voi da tare... ca ascult NUMAI metaluri... si alea nu se pot asculta tare...

atunci ce solutie am?
nu amplific BOXELE si amplific numai subwooferul???

de aia e "cerere configuratii" ca sa contribuiti... in caz ca puteti... va rog!

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am discutat si a fost si o idee cu un amplif doar pentru sub, dar asta implica difurile fata sa ramana amplificate de player ceea ce nu mi se pare ok.

Din ce imi spunea doddo despre preferintele lui muzicale, subul nu va fi foarte solicitat.

Dar, sugerati, cu mai multe idei este de unde sa alegem Wink

Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ideea cu statia magnat daca e dupa mine ar trebui indepartata...chiar daca nu dai tare in ea...iti fierbe repede.am avut o gramada de statii magnat si nu sunt stabile decat daca le foloseste bunicutzu care se duce duminica cu masina la slujba.singura statie de la magnat care merita banu este rx mono....de care tu nu ai nevoie.dak totusi nu vrei o configuratie cu 2 statii...atunci ramai cu difuzoarele din fata amplificate de player si ia-ti o statie pt subwoofer.cel putin 400 de w rms in punte(daca e pe mai multe canale statia aleasa)ca sa fie stabila..sa nu ai probleme cu incalzirea excesiva a ei,pt k daca iti iei una mult mai mica k wooferu iti garantez k o sa trebuiasca sa o fortezi nitel ca sa scoti ceva din difuzor..chiar daca nu asculti la volum foarte mare....dar...mai asteapta si alte pareri;)
Sus
doddo

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 a scris:
ideea cu statia magnat daca e dupa mine ar trebui indepartata...chiar daca nu dai tare in ea...iti fierbe repede.am avut o gramada de statii magnat si nu sunt stabile decat daca le foloseste bunicutzu care se duce duminica cu masina la slujba.singura statie de la magnat care merita banu este rx mono....de care tu nu ai nevoie.dak totusi nu vrei o configuratie cu 2 statii...atunci ramai cu difuzoarele din fata amplificate de player si ia-ti o statie pt subwoofer.cel putin 400 de w rms in punte(daca e pe mai multe canale statia aleasa)ca sa fie stabila..sa nu ai probleme cu incalzirea excesiva a ei,pt k daca iti iei una mult mai mica k wooferu iti garantez k o sa trebuiasca sa o fortezi nitel ca sa scoti ceva din difuzor..chiar daca nu asculti la volum foarte mare....dar...mai asteapta si alte pareri;)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/In_Phase/Premium_Bass_Pack/ ??? e o solutie?

mai mult.. toata configuratia a fost facuta la recomandari.. si din discutii... asta deoarece nu sunt initiat in ale "audio 4 car". si asadara punti si puteri, diametre si decibeli... imi sunt straini...

ce am eu acum... pe motiv de HU (original pejo) suna ca o "buda".

nu vreau nici BUM BUM, nici AUDIOPHILE. vreau ceva echilibrat... la care sa ma bucur de auditie.

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca asculti metale si nu vrei bum bum, iti trebuie un sub mic, eventual un 10" cu maxim 250-300W rms (si ala e mult) si investitia ta sa fie axata pe difuzoarele fata, acolo sa iei ceva calitativ si sa le instalezi in niste usi pregatite, de acolo vine placerea ascultatului, nu de la sub mare.
consulta-te cu ssrli si ovi, asculta ce au ei prin masini.
recomandari exprese nu as avea timpa cum sa dau Embarassed sunt pe drumuri.

doddo

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2008 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

suntem asadar "back to square one"...

sprijinul colegilor pe forum/chat incepe... cu "cati bani ai"...

well... nu o sa postez aici... dar ma gandeam ca totusi... se poate propune ceva... sa zicem... sculele (amplif+woofer+incinta) 1400 de lei... montajul e alta socoteala... ma descurc... (adica apelez la cineva).

acum... se poate propune ceva?

doddo

MesajTrimis: Vin Oct 31, 2008 5:16 pm    Titlul subiectului: rezolvat Răspunde cu citat (quote)

topic inchis!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum