Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

400 ron!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
machinehead

Data înscrierii: 02/Feb/2007

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 9:44 pm    Titlul subiectului: 400 ron! Răspunde cu citat (quote)

buna ...sunt nou pe forum,ma intereseaza un woofer(dif) pana in 400 ron,care e cel mai bun raport calitate/pret,ma refer numai la produsele de pe acest site....si dif-ul sa fie de 12",va rog sa va dati cu parerea numai daca ai lucrat/auzit aceste difuzoare...jibiel este exclus,am eu ceva cu marca asta Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jibiel ce firma este asta ?! unde se produce !?
bugetul alocat este numai pt subwofer sau si pt cutie ?!
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mama lor de jibieluri Laughing . Vezi infiniti si astia au "subufare" bune Laughing mai bune decat jibiel.
Sus
machinehead

MesajTrimis: Sâm Feb 03, 2007 1:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
jibiel ce firma este asta ?! unde se produce !?
bugetul alocat este numai pt subwofer sau si pt cutie ?!

se produce cred in taiwan....parca asa scria pe ultimul "jibiel" pe care l-am avut si care dupa doua sapt sa dezlipit membrana,ok stiu ca 400 ron nu e prea mult pt un difuzor de calitate...pe mine ma intereseaza cel mai bun difuzor de bas (daca nu e bine subufar Smile ) pe care il pot cumpara de banii astia,am primit un raspuns de la AdySoLenZa:infinity,ce model,pe ce amplificator l-ai ascultat si cum ti sa parut...ca si eu am auzit ca sunt bune....ma intereseaza numai difuzorul
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Feb 03, 2007 1:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am deaface cu dezlipirea membranei la jibieluri, cred ca nu au avut lipici chinezii aia mici (ca acolo se produc). cred ca le-au confundat cu timbrele, si de saliva nu tine mult la temperaturi inalte Embarassed dar boxele sunt "bine" in garantie, pe colt la be-loud Embarassed
cu toate astea, am cumparat ca sub un jbl P1222 pt bass, am zis sa merg pe jbl cu toate ca le mai trebuie lipici din cand in cand Very Happy

dar in cazul tau, cum vrei sa fie exact de 12", eu zic sa te uiti pe la MTX:
daca nu iti permiti, pioneer mai e o soluti
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Feb 03, 2007 1:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ia mtx ca au membrana cusuta :D
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Feb 03, 2007 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intrebai de infinity. cu un mic + la buget poate iti permiti kappa P 12.1...
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Infinity/Kappa_Perfect_12.1/
e cam a dracu subul pentru vechimea lui (e proiectat acum ceva ani si inca se face) si face fata cu brio multor subwoofere de generatie noua, gen P1222.

da hai sa-ti spun un mic secret...sa nu zici la nimeni... Wink
infinity...jbl...cam tot aia e, de Harman/Kardon apartin amandoua....
Sus
machinehead

MesajTrimis: Sâm Feb 03, 2007 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
intrebai de infinity. cu un mic + la buget poate iti permiti kappa P 12.1...
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Infinity/Kappa_Perfect_12.1/
e cam a dracu subul pentru vechimea lui (e proiectat acum ceva ani si inca se face) si face fata cu brio multor subwoofere de generatie noua, gen P1222.

da hai sa-ti spun un mic secret...sa nu zici la nimeni... Wink
infinity...jbl...cam tot aia e, de Harman/Kardon apartin amandoua....

Very Happy asta e buna...infinity..jbl cam tot aia e...pai si opel si cadillac apartin de general motors...poti sa zici ca e cam tot aia??hai sa fim seriosi,sunt branduri diferite si au lucruri specifice brandului,acum daca infinity e superior jbl,la pretul asta,poate sa imi spuna cine a ascultat ambele...nu ma refer la Perfect ci la Kappa 120.3se daca e peste celebrul GTO 1202D
Sus
ando
Pasionat

Data înscrierii: 20/Ian/2007
Locație: Suceava

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incearca pioneer ts-w306 c sau dvc si iti mai raman si bani. Wink
Off topic:MOMENTAN am un sw jbl in masina si ink nu a facut probleme,dar are grila si nu prea se observa. Ma duc repede sa-l verific k e imprumutat. Shocked

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

machinehead a scris:

Very Happy asta e buna...infinity..jbl cam tot aia e...pai si opel si cadillac apartin de general motors...poti sa zici ca e cam tot aia??

comparam mere cu pere. in cazul de fata sa stii ca mari diferente intre infinity si JBL chiar nu sunt, nu vorbim de 2 branduri care au ca tinta clientela cu bugete diferite, ca exemplul tau, ci doua branduri care cauta aceiasi clienti. ai sa vezi produse si tehnologii foarte asemanatoare la amandoua brand-urile. Kappa 120.3se nu e cu nimic mai presus de 1202D, il vad ca 1204 (1202D cu o sg bobina). vrei ceva superior 1202D-ului, citeste putin despre Kappa 122.7W. l-am ascultat doar o data, dar nu pot sa-mi dau cu parerea prea exact, era o incinta cu 2 difuri, deci nu pot spune exact ce poate unu singur, dar oricum era mult peste 1204BP-d de ex, care are 2*1204.
Sus
307_JBL

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 5:14 pm    Titlul subiectului: sorry Răspunde cu citat (quote)

eu am de vreo 14 ani jbl in home,multimedia si mai nou in masina,si am avut ocazia sa ascult o multimealte produse........cred ca totusi JBL nu te place pe tine

Ultima modificare efectuată de către 307_JBL la Lun Feb 05, 2007 5:19 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
machinehead

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 1:09 am    Titlul subiectului: Re: sorry Răspunde cu citat (quote)

307_JBL a scris:
eu am de vreo 14 ani jbl in home,multimedia si mai nou in masina,si am avut ocazia sa ascult o multimealte produse........cred ca totusi JBL nu te place pe tine

da...probabil ca la JBL asta(GTO1202d) nu ia placut ca i-am dat numai 100w si atunci in semn de protest sa dezlipit Cool ...serios acuma sunt convins ca a fost un caz rar,oricum am lipit-o fara probleme si merge....multumesc de raspunsuri si o sa urmeze in curand si comanda Wink
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 10:42 am    Titlul subiectului: Re: sorry Răspunde cu citat (quote)

eu nu prea inteleg cum dezlipiti voi woofer-ele...le ascultati in afara incintei sau cum naiba?
Sus
machinehead

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 7:06 pm    Titlul subiectului: Re: sorry Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
eu nu prea inteleg cum dezlipiti voi woofer-ele...le ascultati in afara incintei sau cum naiba?

nu cred ca are vreo legatura cu ascultatul in afara cutiei atata timp cat nu se exagereaza cu puterea si oricum nu ar trebui sa se dezlipeasca....dezlipirea are ca si cauza un defect de fabricatie,calitatea adezivului etc.
Sus
dialoghk
Pasionat

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Pucioasa

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 3:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io cred ca am sa imi pun unu in cada Smile)))........ce sa se dezlipeasca mah e draqu JBL .......cred ca ai comfundat JBL cu dala de pe piatza de la rusi .........Smile))
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum