|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
T3RR4TR0N Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 118 Locație: Above The Law
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 3:37 pm Titlul subiectului: 4ohmi ... 8ohmi ... merge !?! |
|
|
vreau sa leg pe un pionner deh 2900 pe fata un sistem coustic pe 4 ohmi si pe spate 2 boxe de cielo de spate pe 8 ohmi ... e vreo problema ? se poate intampla ceva rau ? ar trebui montate in vreun fel anume pt. a functiona configuratia asta ? _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu are nimic ce ar strica HU , daca sunt de 8 ohmi...numai k scade puterea ( si aia de 22 W ajunge aproape de11 W ) , dar ai claritate mai mare din cate stiu eu....
acum daca o sa se auda bine si astea p 8 ohmi daca n-ai ce pune , le poti lasa si p astea ca sa nu raman 2 canale degeaba... |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu se intampla nimic, decat asa cum a spus si danijblbass, scade puterea.
decat sa lasi ieisrile goale, mai bine pui difurile alea in 8 ohmi.
legi fiecare difuzor la iesirea lui, cu specificatia sa respecti polaritatile. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|