|
Autor |
Mesaj |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Sep 29, 2009 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt putine competitii de profil in RO, si din ele si mai putine BINE ORGANIZATE.La Cluj au fost multe lacune in organizare insa una din ele sigur nu e discutia legata de Bigu. |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Sep 29, 2009 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
ok BASIC m-ai lamurit......raspund in calitate de forumist si prezent la evenimente nu ca participant , _________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Mar Sep 29, 2009 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
ADN a scris: | frumoase poze gabi....felicitari pentru locul obtinut asa mai pe nepregatite.
am o intrebare pt toti : E normal si firesc ca o persoana din echipa de jurizare sa participe la concurs ex.Bigu la mini 1000 care a si luat locul 1 ? |
1 . daca ai o nelamurire sau o contestatie de ce nu o exprimi public pe 4tuning la topicul cnca, daca te-ai simtit neindreptatit sau mai stiu eu ce... de ce nu ma intrebi pe mine de ce am participat si am si castigat. lansezi subiecte de barfa total deam-pulea de forumuri fara nici o baza , nu dai dovada decat de tzatzisme.
2. ai ceva impotriva brandului?
3. tu cine esti sa vorbesti de mine fara sa ma cunosti?
4. atata timp cat termlabu face diferenta dintre 1 , 2, 3 si restu care e problema?
5. treaba mea in organizare a fost de al ajuta pe claudiu cu urmatorele: pozatul masinilor, OKul lor pt competitie si ca mai sint si baiat fain printre altele i-am ajutat pe unii competitori sa sustina proba, acestia fiind in necunostinta de cauza.
6. crezi ca am masluit aparatul la masuratoarea mea? crezi ca sistemul meu este incadrat "gresit" in clasa?
si inca odata , care plm e problema ta?
daca ai chef de vb hai pe 4tuning sau acolo ti-e tarsha ca ti-o iei peste nas din mai multe parti? |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Sep 29, 2009 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
1.nu rasfoiesc 4tuningul
2.nu am nimik cu brandul chiar este foarte ok
3.nu te mai agita degeaba ca nu castigi nimik,puteai raspunde simplu "doar il ajutam pe claudiu si nu era cine stie ce, pt ca mi sa parut putin cam aiurea vazundu-te cu termolabul akolo am crezut ca faci parte din jurizare si mi sa parut putin aiurea sa te vad si participand ..sper ca m-am facut inteles
4.data urmatoare vb frumos _________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

|
Trimis: Mar Sep 29, 2009 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai citit regulamentul ??? scrie undeva ca nu am voie sa particip chiar daca sint organizator?
si daca vb urat, ce?
doar ma dispera la culme cei care vorbesc in necunostinta de cauza!!!!
sper ca m-am facut inteles, sint baiat fain dar cand sint calcat pe bec, eu calc pe casa daca ma intelegi....
se pare ca e cu necunostinta si nu cu rautate
sanatate! |
|
Sus |
|
 |
petrica_pit Pasionat
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 105 Locație: Tulcea sau Constanta
|
Trimis: Mie Sep 30, 2009 1:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Foarte tare ADN ! Ma bucur ca nu ai coborat la nivelul lui. |
|
Sus |
|
 |
faibox Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 350 Locație: Tulcea
|
Trimis: Mie Sep 30, 2009 3:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nu va inteleg...eu cred ca nemultumirile de gen nu trebuie discutate pe forumul asta sau celalalt ci fata in fata.
Evenimentul de la cluj, parerea mea a fost unul din cele mai reusite si sper din ce in ce mai bine pe viitor cu cat mai multe masini. _________________ Addicted to Bass |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

|
Trimis: Mie Sep 30, 2009 7:28 am Titlul subiectului: |
|
|
faibox a scris: | Chiar nu va inteleg...eu cred ca nemultumirile de gen nu trebuie discutate pe forumul asta sau celalalt ci fata in fata.
Evenimentul de la cluj, parerea mea a fost unul din cele mai reusite si sper din ce in ce mai bine pe viitor cu cat mai multe masini. |
asa era normal
multumim. vi la etapa de la baneasa din weekenu asta? |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

|
Trimis: Mie Sep 30, 2009 7:31 am Titlul subiectului: |
|
|
petrica...ce faci bre? cand eram fata in fata parea totul ok, nu ai zis nimic, acum in fata monitorului iti exprimi si tu oftica? si care nivel, ca dpv geografic sint cu cel putin 500m deasupra |
|
Sus |
|
 |
petrica_pit Pasionat
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 105 Locație: Tulcea sau Constanta
|
Trimis: Mie Sep 30, 2009 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
)) adevarat esti mai sus cu 500 de m ca altitudine
1. nu ne-am intalnit fata in fata si nu ma confunda cu gabi.
3. nu am inteles de ce ai inebunit asa tare cand omul (adn) a pus o intrebare. Ai inceput sa vb urat ,sa te agiti si asta nu isi avea rostul . |
|
Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Mie Sep 30, 2009 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
As putea sa zic eu de ce a sarit asa:
- omul participa la competitii audio de foarte mult timp si a adunat multa experienta
- este pasionat de domeniu si incerca sa ajute si el cu ce poate pe organizatori
- a muncit mult pentru sistemul lui si e normal sa reactioneze asa cind succesul lui este pus la indoiala
- sunt de acord ca e bine sa nu fim incordati in discutii dar cind se investeste atit de mult ( timp ,pasine , munca , bani) e greu sa vorbesti frumos celor care nu apreciaza efortul tau de a ajuta competitia sa creasca.
Bafta la toata lumea si ne vedem la 4TuningFESTIVAL 2009 - 3-4 octombrie - Baneasa Shopping City ! |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

|
Trimis: Mie Sep 30, 2009 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze de confuzie,
multumesc ceachi si basic pt completari  |