Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

4tuning day19-20sept
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Sep 29, 2009 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt putine competitii de profil in RO, si din ele si mai putine BINE ORGANIZATE.La Cluj au fost multe lacune in organizare insa una din ele sigur nu e discutia legata de Bigu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ADN
Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Sep 29, 2009 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok BASIC m-ai lamurit......raspund in calitate de forumist si prezent la evenimente nu ca participant Wink ,

YM: adn_pili0746
Sus
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Mar Sep 29, 2009 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ADN a scris:
frumoase poze gabi....felicitari pentru locul obtinut asa mai pe nepregatite.

am o intrebare pt toti : E normal si firesc ca o persoana din echipa de jurizare sa participe la concurs ex.Bigu la mini 1000 care a si luat locul 1 ?

1 . daca ai o nelamurire sau o contestatie de ce nu o exprimi public pe 4tuning la topicul cnca, daca te-ai simtit neindreptatit sau mai stiu eu ce... de ce nu ma intrebi pe mine de ce am participat si am si castigat. lansezi subiecte de barfa total deam-pulea de forumuri fara nici o baza , nu dai dovada decat de tzatzisme.
2. ai ceva impotriva brandului?
3. tu cine esti sa vorbesti de mine fara sa ma cunosti?
4. atata timp cat termlabu face diferenta dintre 1 , 2, 3 si restu care e problema?
5. treaba mea in organizare a fost de al ajuta pe claudiu cu urmatorele: pozatul masinilor, OKul lor pt competitie si ca mai sint si baiat fain printre altele i-am ajutat pe unii competitori sa sustina proba, acestia fiind in necunostinta de cauza.
6. crezi ca am masluit aparatul la masuratoarea mea? crezi ca sistemul meu este incadrat "gresit" in clasa?
si inca odata , care plm e problema ta?
daca ai chef de vb hai pe 4tuning sau acolo ti-e tarsha ca ti-o iei peste nas din mai multe parti?
Sus
ADN
Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Sep 29, 2009 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1.nu rasfoiesc 4tuningul
2.nu am nimik cu brandul chiar este foarte ok
3.nu te mai agita degeaba ca nu castigi nimik,puteai raspunde simplu "doar il ajutam pe claudiu si nu era cine stie ce, pt ca mi sa parut putin cam aiurea vazundu-te cu termolabul akolo am crezut ca faci parte din jurizare si mi sa parut putin aiurea sa te vad si participand ..sper ca m-am facut inteles
4.data urmatoare vb frumos

YM: adn_pili0746
Sus
Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Sep 29, 2009 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai citit regulamentul ??? scrie undeva ca nu am voie sa particip chiar daca sint organizator?
si daca vb urat, ce?
doar ma dispera la culme cei care vorbesc in necunostinta de cauza!!!!
sper ca m-am facut inteles, sint baiat fain dar cand sint calcat pe bec, eu calc pe casa daca ma intelegi....
se pare ca e cu necunostinta si nu cu rautate

sanatate!
Sus
petrica_pit
Pasionat

Data înscrierii: 30/Ian/2008
Locație: Tulcea sau Constanta

MesajTrimis: Mie Sep 30, 2009 1:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte tare ADN ! Ma bucur ca nu ai coborat la nivelul lui.
Sus
faibox
Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Mie Sep 30, 2009 3:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nu va inteleg...eu cred ca nemultumirile de gen nu trebuie discutate pe forumul asta sau celalalt ci fata in fata.
Evenimentul de la cluj, parerea mea a fost unul din cele mai reusite si sper din ce in ce mai bine pe viitor cu cat mai multe masini.

Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 30, 2009 7:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

faibox a scris:
Chiar nu va inteleg...eu cred ca nemultumirile de gen nu trebuie discutate pe forumul asta sau celalalt ci fata in fata.
Evenimentul de la cluj, parerea mea a fost unul din cele mai reusite si sper din ce in ce mai bine pe viitor cu cat mai multe masini.

asa era normal
multumim. vi la etapa de la baneasa din weekenu asta?
Sus
Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 30, 2009 7:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

petrica...ce faci bre? cand eram fata in fata parea totul ok, nu ai zis nimic, acum in fata monitorului iti exprimi si tu oftica? si care nivel, ca dpv geografic sint cu cel putin 500m deasupra
Sus
petrica_pit
Pasionat

Data înscrierii: 30/Ian/2008
Locație: Tulcea sau Constanta

MesajTrimis: Mie Sep 30, 2009 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile)) adevarat esti mai sus cu 500 de m ca altitudine
1. nu ne-am intalnit fata in fata si nu ma confunda cu gabi.
3. nu am inteles de ce ai inebunit asa tare cand omul (adn) a pus o intrebare. Ai inceput sa vb urat ,sa te agiti si asta nu isi avea rostul .
Sus
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Sep 30, 2009 1:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As putea sa zic eu de ce a sarit asa:
- omul participa la competitii audio de foarte mult timp si a adunat multa experienta
- este pasionat de domeniu si incerca sa ajute si el cu ce poate pe organizatori
- a muncit mult pentru sistemul lui si e normal sa reactioneze asa cind succesul lui este pus la indoiala
- sunt de acord ca e bine sa nu fim incordati in discutii dar cind se investeste atit de mult ( timp ,pasine , munca , bani) e greu sa vorbesti frumos celor care nu apreciaza efortul tau de a ajuta competitia sa creasca.
Bafta la toata lumea si ne vedem la 4TuningFESTIVAL 2009 - 3-4 octombrie - Baneasa Shopping City !
Sus
Bigu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 30, 2009 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuze de confuzie,
multumesc ceachi si basic pt completari Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum