|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
DJ19VEL
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 2:23 pm Titlul subiectului: 70 RMS pe HU cu 25 RMS |
|
|
Sal. Vreau sa intreb si eu, care ar fii riscurile (daca exista) daca montez pe spate niste difuzoare JBL CS3108 de 20 cm si 70 de w rms la un HU Pioneer DEH-2900MP care are decat 50 w(25 rms) pe canal. Ma gandesc ca in cel mai rau caz nu o sa scot ce e mai bun din ele, dar exista si posibilitatea sa se arda HU daca le dau tare? Si inca ceva...care e diferenta dintre CS 3108 si CS 3196 in afara de forma?Voi ce recomandati?Eu ma gandeam la CS 3108 pt ca momentan am montate CS 2165, si mi-ar fii mai usor sa largesc pe rotund (cielo spate).
Multumesc anticipat! Numai bine! _________________ High on life, low on gas... |
|
| Sus |
|
 |
SoundBlaster
Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 15 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 3:07 pm Titlul subiectului: Re: 70 RMS pe HU cu 25 RMS |
|
|
eu nu cred ca exista riscuri sa arzi boxele, cum ai zis o si tu chestia este ca nu o sa scoata tot din cei 70 w ... apropo esti multumit de JBL montate pe masina ta ? ma refer la seria JBL CS ? ca eu vreau sa achizitionez JBL CS3196 .... _________________ SONY CDX-GT212 + Magnat Ultra 6900 |
|
| Sus |
|
 |
bigfoot17ro
Data înscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am pus eu la mine si merge f bine dar nu e o dif f mare fata de unele de 30w rmsla aceiasi dimensiune |
|
| Sus |
|
 |
DJ19VEL
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 12:14 am Titlul subiectului: Re: 70 RMS pe HU cu 25 RMS |
|
|
| SoundBlaster a scris: | | eu nu cred ca exista riscuri sa arzi boxele, cum ai zis o si tu chestia este ca nu o sa scoata tot din cei 70 w ... apropo esti multumit de JBL montate pe masina ta ? ma refer la seria JBL CS ? ca eu vreau sa achizitionez JBL CS3196 .... |
Sa stii ca sunt destul de multumit. Sunt mult peste Sony, LG, si alte marci ''de renume''. Nu am auzit Hertz. Eu le-as compara JBL cu niste DLS-uri coaxiale. Oricum la placa din spate de la cielo, putin renforsata, si cu boxele fixate cu toate suruburile, scot un bas excelent pt 16,5 de imi tremura si oglinda retrovizorie. Tocmai de asta m-am decis sa raman pe JBL. Imi e ciuda ca nu prea am pe unde sa pun si eu niste boxe mai mari pe fatza (10 cm). _________________ High on life, low on gas... |
|
| Sus |
|
 |
cristyan Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 69 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
jbl 3196 am eu p un Renault Symbol amplificate si se aud bine-bine
raport calitate-pret super ok |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|