|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Luckian
Data înscrierii: 07/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: Calarasi
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 6:04 pm Titlul subiectului: 75mv-6v? |
|
|
| Pe unde trebuie pozitionat potentiometrul de IMPUT LEVEL (al unui amplif JTO JNL 75.4), care incepe cu valoarea 75 mv sh se termina cu 6v, pentru a avea 2v cat imi da playerul (Alpine 9852)...Nu are nici un fel de gradatie sau ceva de genul ! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 6:34 pm Titlul subiectului: Re: 75mv-6v? |
|
|
JTO JNL 75.4 sa inteleg ca e noua denumire a JBL GTO-ului 75.4?
in orice caz, in lipsa unei gradatii a potentiometrului, dai player-ul la limita distorsiunilor (de obicei in jur de 75%), dupa ce in prealabil ai dat statia pe "minim" adica valoarea cea mai mare, unde statia e cel mai putin sensibila la semnalul playerului, si anume 6V. apoi incepi sa scazi acea valoare (se va auzi tot mai tare) pana auzi usoare distorsiuni, dupa care revii putin inapoi, la un sunet cat mai curat. melodia de proba sa fie una cat mai galagioasa. pentru subwoofer poti folosi un test de bass. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Sociopatul Tandru Pasionat
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Luckian eu am folosit cu succes metoda reglarii potentiometrului la cat specifica playerul ca scoate prin RCA-uri.
Astfel iti permiti o mai mare plaja la reglaje...Incearca si asa! |
|
| Sus |
|
 |
Sociopatul Tandru Pasionat
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Luckian eu am folosit cu succes metoda reglarii potentiometrului la cat specifica playerul ca scoate prin RCA-uri.
Astfel iti permiti o mai mare plaja la reglaje...Incearca si asa! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|