| |
| Autor |
Mesaj |
iulian222x
Data înscrierii: 22/Ian/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 11:55 pm Titlul subiectului: A auzit cineva de BOSSAUDIO |
|
|
| ce parere aveti ? am niste dif de 13 si ma gandeam daca merita sa le instalez ? |
|
| Sus |
|
 |
seby_cst
Data înscrierii: 17/Mai/2007 Mesaje: 33 Locație: faenza italy
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 11:19 am Titlul subiectului: Re: A auzit cineva de BOSSAUDIO |
|
|
| iulian222x a scris: | | ce parere aveti ? am niste dif de 13 si ma gandeam daca merita sa le instalez ? |
Eu am pe o corolla un sub Boss riper de 850w (active). Vreau sa-ti zic ca se aude bine. Nu distorsioneaza si daca dai volum iti muta plamanii . Despre difuri nu stiu ce sa zic... _________________ viata e prea scurta pentru a o irosi |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
W pmpo sau rms ,tind sa cred pmpo  _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
seby_cst
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| iceteam a scris: | W pmpo sau rms ,tind sa cred pmpo  |
Tot ce e posibil... Oricum un 300 ii are reali si rupe
Si inca ceva stiu ca cei de la bose fac sisteme pt casa. Si ca preturi: is ff scumpi. Un prieten are 2 boxe si sub si a dat 1900 euro. Dar face banii...  _________________ viata e prea scurta pentru a o irosi |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| seby_cst a scris: | | iceteam a scris: | W pmpo sau rms ,tind sa cred pmpo  |
Si inca ceva stiu ca cei de la bose fac sisteme pt casa. Si ca preturi: is ff scumpi. Un prieten are 2 boxe si sub si a dat 1900 euro. Dar face banii...  |
vezi k faci o mare confuzie ... intradevar "bose" sunt fff scumpe, iar faptul k face banii te contrazic total....si nu numai eu  |
|
| Sus |
|
 |
seby_cst
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | | seby_cst a scris: | | iceteam a scris: | W pmpo sau rms ,tind sa cred pmpo  |
Si inca ceva stiu ca cei de la bose fac sisteme pt casa. Si ca preturi: is ff scumpi. Un prieten are 2 boxe si sub si a dat 1900 euro. Dar face banii...  |
vezi k faci o mare confuzie ... intradevar "bose" sunt fff scumpe, iar faptul k face banii te contrazic total....si nu numai eu  |
Eu unul am ramas fara aer
Iar eu in casa am un proiector de sunet yamaha ysp 1100  _________________ viata e prea scurta pentru a o irosi |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
seby !!! discutia era despre bossaudio nu despre bose  |
|
| Sus |
|
 |
seby_cst
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | seby !!! discutia era despre bossaudio nu despre bose  |
Da.. Am deviat eu Sorry _________________ viata e prea scurta pentru a o irosi |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| seby_cst a scris: | | _vrx_ a scris: | | seby_cst a scris: | | iceteam a scris: | W pmpo sau rms ,tind sa cred pmpo  |
Eu unul am ramas fara aer
Iar eu in casa am un proiector de sunet yamaha ysp 1100  |
daca ai ramas fara aer nu inseamna ca se aude BINE ...crede-ma ca mi-au trecut prin mana multe scule si chiar daca nu au fost ale mele ma pot lauda ca am avut norocul sa le ascult ,bose sunt apreciate pentru home theater nu pentru alteva. iti recomand sa asculti niste cabasse, spendor, b&w si pe urma sa-ti dai cu parerea le ceea ce inseamna un sunet BUN |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 12:41 am Titlul subiectului: |
|
|
asculta-l pe _vrx_ ca stie ce zice  |
|