Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

a cumparat cineva sau auzit subwoofer no name ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
tucurel_day

Data înscrierii: 22/Noi/2006
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 7:42 pm    Titlul subiectului: a cumparat cineva sau auzit subwoofer no name ? Răspunde cu citat (quote)

am cautat azi pe la mine plrin ploiesti statie si subwoofer nu am gasit decat 2 statii jbl care erau 5 mil si nu se compara cu ce era aici si am mai gasit la un magazin de electronica un woofer cu statie pe el care costa 200 ron era cilindru mochetat tot decat sa ii trag cablurile acum vreau sa va intreb cum se aude se merita asa ceva eu nu vreau sa daram masina decat sa simt basul ala putin mai profund Very Happy atata tot va mukltumesc
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Care ar fi bugetul tau ?

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Mutant/Be-Loud_Bass_Pack_Mutant/

Asta ar fi potrivit pt tine. Nu m-am uitat bine pe site, dar cred ca se poate si mai ieftin un pic.

tucurel_day

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oho depaseste cu mult bugetul meu daca as fi avut baii astia nu mai stateam pe ganduri Smile deci cum am mai spus nu vreau sa daram masina cu ala sigur daram Smile am pe spate pionner accelerate pe 3 cai alea la 260 ron au ceva bas in ele da vreau sa se simta putin mai mult atata tot
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 3:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ideea e ca nu cred ca vei depasi cu mult basul acelor pioneer. Ideea e ca nu o sa obtii mare treaba de la subul respectiv de 200 lei, serios. Mai de graba gandeste-te la o statie pentru acele pioneer, care amplificate ar scoate un bas mai bun decat au acum.
O statie buna de asa ceva cred ca este:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/BLAUPUNKT/GTA_2_Special/

Un alt sistem ar fi:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/Xpress/Xpress_10/
+o incinta de vreo 80-100 lei
+statia amintita mai inainte sau cu
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/Ultra/Ultra_2000/.

Din start iti spun ca nu o sa aiba basul cautat acel sub. Sau daca are ceva bas e nasol distorsionat fiind.

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 7:56 am    Titlul subiectului: salutare Răspunde cu citat (quote)

nici eu nu sunt de parere sa cumperi acel sub amplificat...
eu cred ca am trecut de epoca no-name-urilor, si e cazul sa cautam si putina calitate si putina siguranta in garantii, ce zici???
eu recomand ca si Silviu acel amplificator gta pt boxele de interior si garantat nu te vei mai gandi curand la subwoofer, mai ales dc boxele sunt montate in spate, in portbagaj.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tucurel_day

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru raspunsuir pana la urma o sa iau o statie da astept sa treaca sarbatorile cheltuiala multa acuma Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum