| |
| Autor |
Mesaj |
tucurel_day
Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 16 Locație: ploiesti
|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 7:42 pm Titlul subiectului: a cumparat cineva sau auzit subwoofer no name ? |
|
|
am cautat azi pe la mine plrin ploiesti statie si subwoofer nu am gasit decat 2 statii jbl care erau 5 mil si nu se compara cu ce era aici si am mai gasit la un magazin de electronica un woofer cu statie pe el care costa 200 ron era cilindru mochetat tot decat sa ii trag cablurile acum vreau sa va intreb cum se aude se merita asa ceva eu nu vreau sa daram masina decat sa simt basul ala putin mai profund atata tot va mukltumesc _________________ gt200 |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
|
| Sus |
|
 |
tucurel_day
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
oho depaseste cu mult bugetul meu daca as fi avut baii astia nu mai stateam pe ganduri deci cum am mai spus nu vreau sa daram masina cu ala sigur daram am pe spate pionner accelerate pe 3 cai alea la 260 ron au ceva bas in ele da vreau sa se simta putin mai mult atata tot _________________ gt200 |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 7:56 am Titlul subiectului: salutare |
|
|
nici eu nu sunt de parere sa cumperi acel sub amplificat...
eu cred ca am trecut de epoca no-name-urilor, si e cazul sa cautam si putina calitate si putina siguranta in garantii, ce zici???
eu recomand ca si Silviu acel amplificator gta pt boxele de interior si garantat nu te vei mai gandi curand la subwoofer, mai ales dc boxele sunt montate in spate, in portbagaj. |
|
| Sus |
|
 |
tucurel_day
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pentru raspunsuir pana la urma o sa iau o statie da astept sa treaca sarbatorile cheltuiala multa acuma  _________________ gt200 |
|
| Sus |
|
 |
|