Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

a
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Vin Dec 19, 2008 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai usor cu dulciurile ca faci diabet Laughing Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
crystygye2008
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2008

MesajTrimis: Mie Dec 24, 2008 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa 1 saptamana si ceva de munca la masina, astazi am testat subwooferul, si inaltele cu amplificatorul de boxe..ca mediile nu am avut cum ca trebuie facute usile...
La volum 10 la mp3player imi vibreaza calumea oglinda din masina...La volum 22 (atata am dat max ca vreau sa rodez calumea subwooferul), pe melodie normala, se aude toata tabla masini cum sare (usi,luneta,plafon,etc)
Si daca ma credeti membrana la subwoofer dabea sare Laughing
Este brutal si il iubesc Twisted Evil Cred ca voi darama ticoul in faza finala Laughing A da, maximul era 35 la mp3player, iar input level era putin peste 3 sferturi...Deci rup masina in 2 la maxim...A facut un prieten clip, cum sarea telefonu peste cap pe plafon...o sa revin cu el, si cu videouri cu masina terminata (in 1 luna maxim ar trebui sa termin masina de tot).
Deocamdata este un dezastru in masina...Trebuie sa ordonez tot, si sa fac ceva cu zecile de cabluri...
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Dec 24, 2008 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

volumul maxim optim la player este 21 dar cu un hpf 80 pe boxe merge pana pe la 23 . pe iesirea de subwoofer cat aveai volumul ?

LE:acum mi-am adus aminte ca boxele de pe fata le ai puse pe pre-out... deci nu mai au rost cele spuse de mine mai sus Laughing
ramane in picioare doar intrebarea de la final .
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Dec 24, 2008 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atentie cu volumul/levelul...

puterea debitata de statie trebuie masurata ( e un topic undeva ceva de genu " cum setam corect inpul levelul unui amplificator " foloseste functia "cautare") ca sa nu ai surprize de gen difuzor ars, mai ales ca saracu nu reuseste sa iti miste membrana prea mult pt ca e ff rigida la inceput, deci nu reuseste nici sa se autoventileze corespunzator.

daca dai tot pe maxim sigur bine nu e...din ceva o sa iasa fum...

adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Dec 24, 2008 5:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/cum-setam-corect-input-level-ul-unei-statii-t418.html Very Happy
Sus
crystygye2008
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da stiu.Stati linistiti ca am urcat de la volum 2, putin cate putin.
Nu am setat nimic in mp3player, doar am dat subul on, si am marit putin cate putin pana "loveste" nitel subu in masina sa vad cum este.Am ascultat si eu 1 ora la el si gata...Trebuie facuta masina mai intai si dupaia am grija de toate reglajele etc. Razz O sa fac inputul dupa tutorial
Twisted Evil Super happy.Acum trebuie pusa masina la punct Razz O sa revin daca e cu niste poze/videouri la cum e masina dezastru acuma...si dupaia cand termin toata masina Razz
10x pentru ajutor baieti
Sus
crystygye2008
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 9:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In mare parte am terminat.
Mai am de facut luniile astea, fete de usi in fibra de sticla, pus geamuri fumurii inchise de tot pe spate si luneta + fumurii medii pe fata, de cumparat baterie si prins subwoofer de bancheta calumea + husa bancheta.

Subwoofer sincer face ravagii. Nu prea am stat de capul lui ca avut niste probleme si nu prea am mai folosit masina.Oricum se simte in masina...pff n-am cuvinte.

Pun niste poze pana revin cu videouri in alte zile:

Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 4:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai iesit ceva in afara cu difuzoarele ...
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai precis.. a iesit CEVAAA , nu ceva Laughing
cablurile alea de sub torpedou nu merg ascunse ? Razz
incinta la cat este acordata? macar dupa ureche daca nu ai o informatie exacta .
Sus
crystygye2008
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cam pana acuma nu am avut timp de nimica...Deces in familie, facultate multe probleme.
Nu am mai facut mare lucru.
Firele alea de sub torpedou vor intra sub torpedou.Este acolo un canal.Special le-am tras pe acolo.

Usa cand voi avea bani (ca acuma stau prost rau cu ei) o voi face in fibra de sticla custom la cineva care se pricepe, ca sa nu arate asa scos inafara.Dar deocamdata sta asa.Nu ma deranjeaza si oricum n-am bani acuma.

Tot ce pot sa pun, e un clip scurt din prima zi, cand l-am pus pe masina (subwoofer).Vol subwooferului in mp3player era 0 (ca nu stiam sa il setez..l-am lasat asa cum s-a deschis...parca 12 e nivelul maxim la subwoofer), iar volumul normal ceva peste un sfert.Usile deschise in fata...sa vedeti ce canta plafonul.

http://www.youtube.com/watch?v=097gh2dAGIk

M-a invitat blak pe 11-12 aprilie cand e concursu la romexpo.Pana atuncea cred ca pun masina la punct cat de cat si cred ca ajung si eu Wink
Sus
Signalrunner
Pasionat

Data înscrierii: 07/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos , frumos , da va trebui neaparat sa insonorizezi plafonul Laughing
Sus
crystygye2008
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acolo era subwooferu cu difu intreptat spre plafon.Il voi tine indreptat spre bord ca sa nu omor plafonul.
Mersi
Sus
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 11:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos sa ai grija de ele iti va rupe toata masina Very Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum