Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

A6000GTi
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 23, 2006 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/nu-stiu-help-t809,highlight,brax,start,15.html

o alta discutie, de data aia era vorba de difuzoarele Brax de 30 de milioane...

Eu am avut ocazia sa aud Focal Utopia pe 2 cai, modelul de acum 2 ani... La vremea lor aveau un pret similar, acum se gasesc cateva perechi SH pe la 600 de euro. Era un anunt acum cateva saptamani pe 4tuning.
Sunau intr-adevar bine, partea de bass era excelenta, coborau chiar foarte jos pentru niste difuzoare, mediile si inaltele erau excelente si ele si ... ce sa zic, suna bine de tot... stage de nota 10 as zice - tweeterele lucrau incepand de la o frecventa destul de joasa, sub 1 Khz clar - vocile veneau numai din ele, nu si din woofere (sistemul era amplificat independent si se foloseau filtrele active din statie asa ca nu stiu daca asa de jos erau taiate si din filtrele originale sau daca erau "tunate").
Oricum, si restul sistemului era pe masura difuzoarelor. Acea masina a castigat etapa I Emma Romania de anul asta la categoria SQ Pro... fara a avea vreun subwoofer Smile doar cu difuzoarele alea.
Eu nu as da nici mort banii pe ele de noi, dar un model similar de acum 2 ani la 600 de euro.... daca ajung vreodata cu masina la nivelul asta de cheltuiala, cu siguranta vor fi o optiune. Fiind exploatate corect, s-ar putea sa fie mai bune decat niste difuzoare noi de 600 de euro dar dintr-un segment inferior.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Dec 23, 2006 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tocmai de la asta ma si uitam, stiam ca Brax erau cele mai scumpe parca de pe site, si apar altele de 3 ori mai scumpe (nu zic ca numai sunt si altele, ci doar ma site ma refeream). Sigur pentru cei pasionati cu bugete relativ mari Very Happy nu ar fi scumpe. Pentru muritorii de rand.. imi iau masina si pun si un sistem audio decent.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum