|
Autor |
Mesaj |
Denis_Kenzo
Data înscrierii: 15/Mar/2017 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 15, 2017 9:19 am Titlul subiectului: Achizitie cd player auto |
|
|
Buna ziua .
Ma numesc Ionut si in ultima perioada cd player-ul meu de la masina (audi a3 alh ) face figuri ...Eu am un sistem compus dintr-un amplificator sioux de 600W si 4 boxe coustic cs502 care una din ele din partea stanga se aude foarte incet ...
As vrea sa cumpar un cd player care sa mi le amplifice cele 2 boxe din fata cat si din spate ,sunt aceleasi boxe deduc:D
Eu am dat jos subwoofer-ul din spate pt ca e foarte greu si masina era destul de joasa pe partea din spate si asa am renuntat la el..care sta cuminte sus in dormitor..
Ideea e ca nu stiu ce cd player sa iau pt a imi amplifica doar cele 4 boxe , care cred ca cele din fata trebuie inlocuite...Ar fi de ajuns un singur cd player cu 2 rca-uri? sau ar trebui unu cu 3,4?
Va multumesc..
Achizitia ar fi in urmatoarele 2 saptamani cu tot cu boxe!
_________________ Black Beauty. |
|
Sus |
|
 |
Denis_Kenzo
|
Trimis: Mie Mar 15, 2017 5:21 pm Titlul subiectului: Re: Achizitie cd player auto |
|
|
Denis_Kenzo a scris: | Buna ziua .
Ma numesc Ionut si in ultima perioada cd player-ul meu de la masina (audi a3 alh ) face figuri ...Eu am un sistem compus dintr-un crossover sioux de 1000W si 4 boxe coustic cs502 care una din ele din partea stanga se aude foarte incet ...
As vrea sa cumpar un cd player care sa mi le amplifice cele 2 boxe din fata cat si din spate ,sunt aceleasi boxe deduc:D
Eu am dat jos subwoofer-ul din spate pt ca e foarte greu si masina era destul de joasa pe partea din spate si asa am renuntat la el..care sta cuminte sus in dormitor..
Ideea e ca nu stiu ce cd player sa iau pt a imi amplifica doar cele 4 boxe , care cred ca cele din fata trebuie inlocuite...Ar fi de ajuns un singur cd player cu 2 rca-uri? sau ar trebui unu cu 3,4?
Va multumesc..
Achizitia ar fi in urmatoarele 2 saptamani cu tot cu boxe! |
Description: |
|
Filesize: |
89.04 KB |
Viewed: |
296 Time(s) |

|
|
86.15 KB |
310 Time(s) |

|
|
64.42 KB |
304 Time(s) |

|
|
46.37 KB |
305 Time(s) |

|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
Denis_Kenzo
|
Trimis: Joi Mar 16, 2017 9:36 am Titlul subiectului: cd player |
|
|
Buget .450-550 !
Am observat ca pe actualul meu cd player primele 2 rca-uri nu merg?Am in total 4 rca si acum sunt puse pe randul 2 - s-ar putea sa fie de la primele 2 rca-uri?
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
Denis_Kenzo
|
Trimis: Vin Mar 17, 2017 9:35 am Titlul subiectului: Boxe |
|
|
De boxe ce imi puteti spune sunt bune pt acest sistem?
|
Sus |
|
 |
Arnej31
Data înscrierii: 12/Ian/2018 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti (sector 2)
|
Trimis: Sâm Ian 13, 2018 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc celor care mi au recomandat acel player ..Dupa nici 6 luni mi a iesit fum din cd player ...Primul lucru siguranta arsa.
|
|
Sus |
|
 |
|