|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Seth81
Data înscrierii: 21/Iun/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 7:49 pm Titlul subiectului: Achizitie sistem audio Laguna 2 |
|
|
Se da:
1 bucata Laguna 2 din 2002 1.8 benzina Combi/Break(nu cred ca are prea mare relevanta)
1 bucata sistem audio de fabrica 4 boxe (vai mama lor) plus 2 tweetere (2 in usi 2 in bord sus) si cdplayer Philips presupun cu display in bord sus si comezi pe volan
Se cere (daca nu cer prea mult si as fi etern recunoscator):
O configuratie care care sa se situeze undeva pe la 15-20 Milioane (vechi evident) si care sa includa:
- boxe - de 13cm pt ca atat intra in portiere si nu prea inalte pt ca nu se mai poate pune masca peste ele
- woofer - nimic extravagant
- tweetere - ma intereseaza cele din bord - pe cat posibil
- amplificator 4 canale si sa am si control fade/balans
- cd-player - ceva decent, port USB, combinatie alb/gri/rosu la culori daca exista
- adaptorul necesar pastrarii comezilor de pe volan si al afisajului din bord.
- adaptor pt iPod
Daca vorbesc prostii sau vreau prea multe cu bani putini rog sa fiu corectat.
Daca am uitat sa specific ceva va rog sa-mi spuneti ce informatii mai trebuie sa dau.
Multumesc mult pt orice raspuns si rog moderatorii sa ma ierte si pe mine ca am postat aiurea, deh sunt nou si eu.  |
|
| Sus |
|
 |
cristyan Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 69 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
da ai ceva chestii in cap...cand ai vazut ultiam oara"furios si iute"???
glumeam
oare??? |
|
| Sus |
|
 |
grafferu
Data înscrierii: 01/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: Calarasi
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
tweeter-ele din bord/portiere {stock} nu au nici un fel de filtru, au un condensator lipit pe spate, schimba-le ca nu fac doi bani. e pacat.
daca vrei sa amplifici difurile e musai sa insonorizezi toate cele 4 portiere, ca sa te bucuri de un sunet curat...este o investitie serioasa sa stii
eu ti-as recomanda sa te rezumi la un sistem pe fata si eventual un subwoofer in portbagaj, daca-i atasezi un HUD destept cu time alignment poti sa obtii un sunet bun, sa suplinesti lipsa boxelor spate.
ca brand-uri focal, hertz, DLS, G0, clarion din pacate depasesti bugetul cu mare usurinta
atentie alpine au conectare directa pentru Ipod {mai cumperi un cablu special} in rest orice interfata pentru Ipod este de la 100 euro in sus pioneer/clarion/kenwood
comenzile de la volan iarasi nu stiu cat va fi de usor sa le pastrezi, costa iar in jur de 100 euro o interfata adaptoare, cat despre display cu ce te aranjeaza sa vezi titlul si durata melodiei pe display-ul din bord? _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Seth81
Data înscrierii: 21/Iun/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Multam pt sugestii... inca astept dupa boxele TS-Q131C
Se pare ca nu reuseste nimeni sa le aduca, toata lumea le are in oferta, nimeni pe stoc. |
|
| Sus |
|
 |
sammer_marius
Data înscrierii: 01/Mar/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2008 10:58 am Titlul subiectului: RENAULT LAGUNA 2 |
|
|
daca ati folosit careva interfata pt comenzi pe volan de pe site (renault dupa 98 fara display) va rog sa postati cum functioneaza  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|