Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Achizitionare Difuzoare fata pana in 300 lei

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Sholimel
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2009 12:58 pm    Titlul subiectului: Achizitionare Difuzoare fata pana in 300 lei Răspunde cu citat (quote)

Ce difuri de fata s-ar potrivi pt un mondeo '96, combi, primul model, marimea 5*7? bugetul ar fi de 300 ron, as vrea sistem, putere cam 80-100w,si firma ceva mai buna(dls, hertz,....)
laur2009

Data înscrierii: 30/Mar/2009

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2009 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cumpara sau fa-ti niste adaptoare de la 5 ori 7 la 16,5, costa 600mii avea pe net o firma...amandoua firme de difuzoare alese de tine se preteaza mai mult la sq, am avut si hertz si dls dar nu asa ieftine si nu pot sa-ti zic ce sa iei...daca nu-mi plac nici nu recomand asa ca mai intreaba baietii de pe forum dar ca sa stii nici una din ele nu da bass puternic exceptie facand hertz mille dar nu e cazul tau(600eur)....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2009 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incearca infinity, model 6*8 ar trebui sa incapa perfect, de ex la ford mondeo din 2002 asta e marimea.

adaptoarele pt difuri de 16.5 nu cred ca e necesar decat dc preferi neaparat un anume sistem si este doar de 16.5 , ca de exemplu mac audio olimpyc:) super difuzoare: 160w rms
Sus
laur2009

Data înscrierii: 30/Mar/2009

MesajTrimis: Joi Apr 02, 2009 9:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bune difuzoare dar mai trebuie sa si incapa in adancime....
Sus
Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 09, 2009 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am fost la Carsystems si mi-au recomandat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Coaxiale/ZEUS_ZXi_683_Mk2/
ce parere aveti?
nu stiu ce sa zic de adancime,ar incapea, nu stie nimeni?era pe aici un site de la pioneer cu difuzoarele de la toate tipurile de masini, dar nu il gasesc...

Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Joi Apr 09, 2009 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

683 are adancime 60mm.
Site-ul de Pioneer de care vorbeai cred ca e asta
Pegina pentru mondeo-ul tau e asta. Se pare ca incap 6x8". 683mk2 cred ca e o alegere buna.
Sus
griGo
Pasionat

Data înscrierii: 03/Mai/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Mai 03, 2009 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am si eu un buget de 300 roni cu care as vrea sa imi iau niste difuzoare pentru usi. HELIX E 106 Esprit ar fi o alegere buna? sau sa mai strang din buci Very Happy si sa iau HELIX DB 62.1 Dark Blue Question Mentionez ca pe viitor vor fi amplificate
Sus
cristi'
Pasionat

Data înscrierii: 09/Noi/2008

MesajTrimis: Dum Mai 03, 2009 5:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai strange din buci Laughing Laughing
mergi pe DB
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie Mai 13, 2009 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stransul din buci e pentru Esprit, ca ele sunt mai scumpe nu DB-urile. Very Happy
Daca ai bani ia-ti Esprit..."este mai de calitate" .

Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 16, 2009 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am achizitionat hifonics-urile pana la urma, cam acum aprox o luna. si acum am probleme cu dif fata dreapta. daca dau la volum unpic mai mult de jumatate se aude ca si cand ar plezni membrana, sau ca ar lovi in ceva;daca dau si mai tare,parca se rupe difuzorul, si niciodata nu am dat mai mult in difuzor decat ar fi putut,adica fara distorsiuni, fara barait, am avut grija de ele.de la ce poate fi?cu stangul nu am probleme. Am sa ma duc la firma sa vad ce pot rezolva.am garantie 2 ani,dar nu cred ca fac ei ceva. Sad vroiam sa-mi iau si amplif pt ele,si pe viitor unul de peste 1000w pt sub,dar daca nu imi rezolva ei nimic cu garantia, nici nu mai cumpar nimic de la ei, pt ca eu nu i-am facut nimic la dif,asta-i clar.
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Mai 16, 2009 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De la ce firma ai luat difuzoarele ?? Ei ti leau montat ??
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Dum Mai 17, 2009 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sholimel a scris:
am achizitionat hifonics-urile pana la urma, cam acum aprox o luna. si acum am probleme cu dif fata dreapta. daca dau la volum unpic mai mult de jumatate se aude ca si cand ar plezni membrana, sau ca ar lovi in ceva;daca dau si mai tare,parca se rupe difuzorul, si niciodata nu am dat mai mult in difuzor decat ar fi putut,adica fara distorsiuni, fara barait, am avut grija de ele.de la ce poate fi?cu stangul nu am probleme. Am sa ma duc la firma sa vad ce pot rezolva.am garantie 2 ani,dar nu cred ca fac ei ceva. Sad vroiam sa-mi iau si amplif pt ele,si pe viitor unul de peste 1000w pt sub,dar daca nu imi rezolva ei nimic cu garantia, nici nu mai cumpar nimic de la ei, pt ca eu nu i-am facut nimic la dif,asta-i clar.

Vezi poate difuzorul e pus in antifaza. Adica polaritatile gresite. Daca nu, probabil difuzorul e de vina d.p.d.v. mecanic. Exclud posibilitatea sa ai probleme cu un canal de amplificare din hu. Bafta.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Mai 17, 2009 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Body28 a scris:
Sholimel a scris:

Vezi poate difuzorul e pus in antifaza. Adica polaritatile gresite.

Daca il legi in antifaza nu scoate zgomote mecanice. Asculta un CD cu voce pronuntata si inverseaza faza la unul din difuzoare Wink

Si in nici un caz nu apar zgomotele "din nimic" dupa ce l-ai folosit o vreme

Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Dum Mai 17, 2009 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca s-a lasat suspensia si acum loveste bobina in magnet la solicitari mari Wink

parerea mea Smile

inca lucram !
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Dum Mai 17, 2009 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din ce scrie omul aici inca nu le are amplificate,deci.....
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum