|
Autor |
Mesaj |
Sholimel Pasionat
Data înscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 163 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Apr 01, 2009 12:58 pm Titlul subiectului: Achizitionare Difuzoare fata pana in 300 lei |
|
|
Ce difuri de fata s-ar potrivi pt un mondeo '96, combi, primul model, marimea 5*7? bugetul ar fi de 300 ron, as vrea sistem, putere cam 80-100w,si firma ceva mai buna(dls, hertz,....) _________________ No base, no fun! |
|
Sus |
|
 |
laur2009
Data înscrierii: 30/Mar/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Apr 01, 2009 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
cumpara sau fa-ti niste adaptoare de la 5 ori 7 la 16,5, costa 600mii avea pe net o firma...amandoua firme de difuzoare alese de tine se preteaza mai mult la sq, am avut si hertz si dls dar nu asa ieftine si nu pot sa-ti zic ce sa iei...daca nu-mi plac nici nu recomand asa ca mai intreaba baietii de pe forum dar ca sa stii nici una din ele nu da bass puternic exceptie facand hertz mille dar nu e cazul tau(600eur).... |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 01, 2009 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
incearca infinity, model 6*8 ar trebui sa incapa perfect, de ex la ford mondeo din 2002 asta e marimea.
adaptoarele pt difuri de 16.5 nu cred ca e necesar decat dc preferi neaparat un anume sistem si este doar de 16.5 , ca de exemplu mac audio olimpyc:) super difuzoare: 160w rms |
|
Sus |
|
 |
laur2009
Data înscrierii: 30/Mar/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Apr 02, 2009 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
bune difuzoare dar mai trebuie sa si incapa in adancime.... |
|
Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
683 are adancime 60mm.
Site-ul de Pioneer de care vorbeai cred ca e asta
Pegina pentru mondeo-ul tau e asta. Se pare ca incap 6x8". 683mk2 cred ca e o alegere buna. |
|
Sus |
|
 |
griGo Pasionat
Data înscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 82 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Mai 03, 2009 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu un buget de 300 roni cu care as vrea sa imi iau niste difuzoare pentru usi. HELIX E 106 Esprit ar fi o alegere buna? sau sa mai strang din buci si sa iau HELIX DB 62.1 Dark Blue Mentionez ca pe viitor vor fi amplificate |
|
Sus |
|
 |
cristi' Pasionat
Data înscrierii: 09/Noi/2008 Mesaje: 86
|
Trimis: Dum Mai 03, 2009 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai strange din buci
mergi pe DB |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Mai 13, 2009 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
stransul din buci e pentru Esprit, ca ele sunt mai scumpe nu DB-urile.
Daca ai bani ia-ti Esprit..."este mai de calitate" . _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 16, 2009 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
am achizitionat hifonics-urile pana la urma, cam acum aprox o luna. si acum am probleme cu dif fata dreapta. daca dau la volum unpic mai mult de jumatate se aude ca si cand ar plezni membrana, sau ca ar lovi in ceva;daca dau si mai tare,parca se rupe difuzorul, si niciodata nu am dat mai mult in difuzor decat ar fi putut,adica fara distorsiuni, fara barait, am avut grija de ele.de la ce poate fi?cu stangul nu am probleme. Am sa ma duc la firma sa vad ce pot rezolva.am garantie 2 ani,dar nu cred ca fac ei ceva. vroiam sa-mi iau si amplif pt ele,si pe viitor unul de peste 1000w pt sub,dar daca nu imi rezolva ei nimic cu garantia, nici nu mai cumpar nimic de la ei, pt ca eu nu i-am facut nimic la dif,asta-i clar. _________________ No base, no fun! |
|
Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Mai 16, 2009 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
De la ce firma ai luat difuzoarele ?? Ei ti leau montat ?? _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Dum Mai 17, 2009 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Sholimel a scris: | am achizitionat hifonics-urile pana la urma, cam acum aprox o luna. si acum am probleme cu dif fata dreapta. daca dau la volum unpic mai mult de jumatate se aude ca si cand ar plezni membrana, sau ca ar lovi in ceva;daca dau si mai tare,parca se rupe difuzorul, si niciodata nu am dat mai mult in difuzor decat ar fi putut,adica fara distorsiuni, fara barait, am avut grija de ele.de la ce poate fi?cu stangul nu am probleme. Am sa ma duc la firma sa vad ce pot rezolva.am garantie 2 ani,dar nu cred ca fac ei ceva. vroiam sa-mi iau si amplif pt ele,si pe viitor unul de peste 1000w pt sub,dar daca nu imi rezolva ei nimic cu garantia, nici nu mai cumpar nimic de la ei, pt ca eu nu i-am facut nimic la dif,asta-i clar. |
Vezi poate difuzorul e pus in antifaza. Adica polaritatile gresite. Daca nu, probabil difuzorul e de vina d.p.d.v. mecanic. Exclud posibilitatea sa ai probleme cu un canal de amplificare din hu. Bafta. |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Mai 17, 2009 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Body28 a scris: | Sholimel a scris: | am achizitionat hifonics-urile pana la urma, cam acum aprox o luna. si acum am probleme cu dif fata dreapta. daca dau la volum unpic mai mult de jumatate se aude ca si cand ar plezni membrana, sau ca ar lovi in ceva;daca dau si mai tare,parca se rupe difuzorul, si niciodata nu am dat mai mult in difuzor decat ar fi putut,adica fara distorsiuni, fara barait, am avut grija de ele.de la ce poate fi?cu stangul nu am probleme. Am sa ma duc la firma sa vad ce pot rezolva.am garantie 2 ani,dar nu cred ca fac ei ceva. vroiam sa-mi iau si amplif pt ele,si pe viitor unul de peste 1000w pt sub,dar daca nu imi rezolva ei nimic cu garantia, nici nu mai cumpar nimic de la ei, pt ca eu nu i-am facut nimic la dif,asta-i clar. |
Vezi poate difuzorul e pus in antifaza. Adica polaritatile gresite. |
Daca il legi in antifaza nu scoate zgomote mecanice. Asculta un CD cu voce pronuntata si inverseaza faza la unul din difuzoare
Si in nici un caz nu apar zgomotele "din nimic" dupa ce l-ai folosit o vreme _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Dum Mai 17, 2009 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca s-a lasat suspensia si acum loveste bobina in magnet la solicitari mari
parerea mea  _________________ BMW E90
Genesis Profile 2 Ultra x2
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Dum Mai 17, 2009 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
din ce scrie omul aici inca nu le are amplificate,deci..... _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
|