|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
scheletu_007
Data înscrierii: 07/Sep/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Oct 19, 2006 1:39 pm Titlul subiectului: achizitionare mp3 sony bt 5000 |
|
|
| sal...sunt interesat sa achizitionez un mp3 player sony bt 5000 si am si eu cateva intrebari si as dori niste raspunsuri ca sa stiu dk il cumpar sau nu de la voi binenteles.1din cate am auzit eu ..in el intra cd-ul ca in orice alt mp3?sau muzica se asculta (fiind transferata in aparat prin bluetooh?2 aveti in stoc acest produs in cazul in care as dori sa il achizitionez?3 in cat timp as primi comanda din momentul in care o dau? Astept un raspuns cat mai rpd multumesc |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Oct 19, 2006 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. da, e CD player obisnuit, intra CD cu mp3 in el
2. este in stoc
3. comanda va fi onorata in maxim o zi in Bucuresti si 2 zile pentru restul tarii. Daca primim comanda pana in ora 12 se livreaza / trimite prin curier in aceiasi zi.
Treaba cu ascultat mp3-uri din telefon e o functie suplimentara si foarte noua. Numai anumite telefoane de generatie noua stiu sa faca asta.
Te asteptam! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|