Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Achizitionat Receiver...Dilema: alegerea boxelor
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 04, 2009 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer nu tin neaparat si sunt sigur ca as putea sa imi fac unul cu acleasi caracteristic sau poate chiar si mai bune la un pret decent dar...din pacate, nu cunosc pe nimeni care sa se ocupe cu asa ceva! Si plus ca imi trebuie unul activ, banuiesc ca ma mai costa ceva si amplificarea lui. Nu stiu ce sa zic, cunosti pe cineva?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Mar Mai 05, 2009 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea este ca...daca tot ai achizitonat acest amplificator...cel mai bine e sa-ti iei 4 boxe la fel din cele prezentate tie pe pagina anterioara...si o sa fii multumit zic eu...altfel bagi foarte multi bani si chiar degeaba...nu se merita...

o sa vezi ca o sa fii multumit de sunet...indoor nu-ti trebuie sunet de sa-l auzi din gradina vecinului...o sa se auda tare dar si clar...cam asta e sfatul meu
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 05, 2009 12:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci frumos 'Legal' pt sfaturi! Pana la urma asta e singura solutie pe care o mai am, sa iau un subwoofer activ pentru ca...este un cacat de receiver daca il dau pe 5.1 . Daca acum nu sunt multumit cand este pe 2 Channel, cand il dau pe 5.1 chiar ca se tranforma intr-o varza, ii scade puterea pe canal simtitor. Deci daca as vrea sa pun 4 boxe, ar da si mai putin in ele...simtitor...singura sansa pe care o mai am este cu un tub...ai idee care este diferenta intre gama asta Northridge si cea ES ? Din cate vad cea Northridge este mai scumpa cu toate ca au puteri declarate simtitor mai mici! ES incanta prin puterea declarata dar nu stiu ce sa zic...Ce zici? Nu ma lasa, te rog...Si oricine ma mai poate ajuta, please...
Sus
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Mar Mai 05, 2009 12:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer nu ma pricep mai deloc la boxe hi-fi sau home cinema in sensul ca nu am avut tangenta cu asa ceva si nici nu imi plac...eu m-am ocupat numai de domeniul profi audio si de un timp si de cel auto....deci aici ar trebui sa intervina niste oameni care cunosc cum suna boxele de care zici tu...eu nu am ascultat nici un model din cele prezentate...mai asteapta raspunsuri
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 05, 2009 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda, dar se pare ca nu stie nimeni sau nu se deranjeaza sa ajute! Pacat, oricum merci frumos "Legal"! Imi pusesem mare baza in forumul asta, in trecut mi-a fost foarte de ajutor si am crezut ca si acum va fi la fel, dar probabil ca s-au mai schimbat membrii...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum