|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
octavmatey13
Data înscrierii: 14/Mar/2012 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Mar 21, 2012 2:54 pm Titlul subiectului: Adancime difuzoare Golf 4 fata????? |
|
|
Hi all.
Ma intereseaza sa montez niste Focal Access 165 A1 pe fata la un golf4 si din cate am inteles adancimea de montare la cele stock ar in jur de 40 mm, iar focalurile am inteles sa ar in in jur de 65-66 mm. Stie cineva mai exact cum sta treaba mai exact cu dimensiunile astea?Ms anticipat pt lamuriri.
O zi buna! |
|
| Sus |
|
 |
Andrei.C
Data înscrierii: 17/Apr/2012 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Apr 17, 2012 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut o sa incerc eu sa te ajut. Ce am inteles eu din postul tau este ca boxele originale au adancimea de instalare de 40 mm , iar cele de la focal 60-65. Pai nu prea conteaza adancimea celor vechi, conteaza adancimea maxima care poata fi montata pe masina. In cel mai rau caz cumperi niste inele facute din mdf si ai rezolvat treaba! Sper ca te-am lamurit, macar putin. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|