| |
| Autor |
Mesaj |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Sâm Feb 02, 2008 5:48 pm Titlul subiectului: Adaptoare (inele pal/mdf) |
|
|
Salut
Nu stiu daca s`a mai discutat pe forum ceea ce o sa intreb eu imediat, eu am cautat ceva ceva dar nu am gasit. scuze daca gresesc.
Cum se prind aceste inele de portiera ? ce latime ar trebuii PALul/MDFul sa aiba pt. un difuzor de 16,5 ?
Poate pune cineva un mic tutorial despre folosirea acestora.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
cosmin88 Pasionat
Data înscrierii: 02/Dec/2006 Mesaje: 60 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sâm Feb 02, 2008 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| salut.eu inelele de PAL le-am prins cu horsuruburii care treceau prin dif inel si apoi tabla portierei.acum tu poti sa prinzi inele odata de portiera si apoi difurile de inel ,faci cum vrei,cat despre grosimea inelelor depinde cat vrei sa e scoti in afara pt ca sunetul sa nu se piarda in fata de usa,eu le-am facut de 2cm,specific difizoarele erau tot de 16,5cm.bafta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|