Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Adaptor de nivel High-Low AIV

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
bogo4all
Pasionat

Data înscrierii: 04/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 7:17 pm    Titlul subiectului: Adaptor de nivel High-Low AIV Răspunde cu citat (quote)

Am zis sa fac acest thread pentru ca e un lucru destul de important pentru un sistem audio in special la hu-uri fara RCA. As vrea daca se poate sa posteze cei care se pricep si care au asa ceva, in special sa stiu cam unde isi are locul. Ca din cate am citit, ba la unele am vaz ca se pune chiar langa statie, la altii chiar langa hu, la altii pe cablurile de la difuzoarele din spate. Nu mai stiu nici cum e bine si daca poate sa ma lumineze careva i-as multumii. De asemenea si cu reglajul lui. Ms si in caz ca e gresita locatia thread-ului rog sa fie mutat.
bogo4all
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma poate lamurii si pe mine cineva cum se leaga adaptorul acesta? Nu e luat de pe be-loud. Schema am copiato de pe foaia cu instructiuni si este exact ca si cea din poza. Sper ca se poate lega pe cablurile de la difuzoare! Sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate. Multumesc

Schema.JPG
 Description:
 Filesize:  34.06 KB
 Viewed:  655 Time(s)

Schema.JPG

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

legi la iesirea de difuzoare (cat mai aproape de player din cate stiu eu).
bogo4all
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 5:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poi eu leg dar care din ele? eu ma asteptam sa fie 2 nu 5 Confused? Daca ar putea sa ma ajute careva mai rpd ca maine as vrea sa-l montez si sa nu am surprize sa ma impiedic la el:)
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

+/- left iesirea stanga amplificata player, +/- right iesirea dreapta amplificata player. al 5-lea...ground=masa. explica-mi cum te asteptai sa fie doar 2 fire, cand tu ai adaptor stereo? deci pe 2 canale. 2 canale = 2 plusuri, 2 minusuri, deci 4 fire din start. iar 5 e masa.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum