|
|
|
Autor |
Mesaj |
dorutudj
Data înscrierii: 21/Aug/2012 Mesaje: 43 Locație: Valea Lupului, jud. Iasi
|
Trimis: Lun Oct 01, 2012 10:03 am Titlul subiectului: adaptor high-low AS-1027, problema semnal |
|
|
s-a montat pe o toyota auris un adaptor de semnal conect as-1027 pt a furniza semnal unul amplificator.
un singur difuzor este legat in bridge mode pe amplificator
cand se introduce un singur rca in amplificator se aude bine insa cand este introdus si al doilea rca nu se mai aude basul, doar niste medii si sunetul e prost. Oricare din rca este introdus in amplificator se aude basul bine, doar cand sunt introduse ambele sunetul nu se mai aude bine in difuzorul de bass.
am verificat legaturile adaptorului de semnal, sunt legate corect insa cand m-am uitat atent pe adaptor am observat o chestie care nu o inteleg si anume:
la output scrie asa red - right(-)
black - left(+)
culorile la rca-urile de iesire care duc semnal la statie sunt red si black insa nu inteleg ce este cu polaritatile respective
poate ma lamureste cineva daca gresesc eu undeva sau de ce nu functioneaza bine amplificatorul cu ambele rca-uri conectate
legaturile adaptorului de semnal s-au facut pe boxele spate
Description: |
|
Filesize: |
116.85 KB |
Viewed: |
267 Time(s) |

|
_________________ id mess: dorutudj
tel: 0748312921
mail: dorutudj@yahoo.com |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 04, 2012 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
verifica intrarile e f probabil sa nu le fi legat bine
|
|
Sus |
|
 |
dorutudj
|
Trimis: Joi Oct 04, 2012 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexandru.antrax a scris: | verifica intrarile e f probabil sa nu le fi legat bine |
te rog sa ma crezi ca asta am facut prima data inainte sa postez aici, totusi poate imi explica si mie cineva ce inseamna schema aia de la output red right(-), black left(+)
|
Sus |
|
 |
dorutudj
|
Trimis: Vin Oct 12, 2012 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
nici o parere? sa fie defect filtrul?
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|