|
Autor |
Mesaj |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
Trimis: Dum Noi 26, 2006 12:45 pm Titlul subiectului: ADAPTOR HIGH/LOW VALOR |
|
|
Maine ma duc sa imi montez toata partea de bass la service-ul HYUNDAI....Am o intrebare:
adaptorul are 6 fire 2 pentru intrare stanga 2 pentru intrare dreapta si celelalte 2 unde se monteaza (sutn negre)
din cate am citit eu pe cutie se leaga la masa???????
inca o intrebare...cum se trage conectica...
am inteles ca alimentarea pe o parte si rca-ul pe cealalta parte (nu se trag toate pe aceasi parte)
astept raspuns..multumesc |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Noi 26, 2006 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
up!!!  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 2:09 am Titlul subiectului: |
|
|
1. Daca tu te duci sa instalezi sculele la un service unde "nea gigi" nu va sti sa instaleze corect un adaptor high low, better think again. Stiu cazuri in care o instalare incorecta a dus la incendierea masinii... Daca nu au mai instalat amplficatoare auto cauta alt service. La reglaje iti pot praji woofer-ul sau statia daca nu stiu ce fac.
Nu vreau sa te sperii dar chiar imi fac probleme pentru ca am auzit multe povesti d-astea... intamplari de la diverse "service-uri" din tara. Si nu e numai problema clientilor, e si problema noastra pentru ca sculele alea prajite ajung la noi la garantie... si in mod normal defectiunile cauzate de instalarea defectuoasa nu sunt acoperite de garantie.
2. instructiunile sunt corecte, 2 fire la masa.
3. Da, e mult mai bine sa tragi RCA-urile cat mai departe de posibilele surse de "zgomot". Subwoofer-ul nu ar fi asa de afectat dar cand amplifici difuzoare auzi bazait dupa turatia motorului, zgomot produs de alternator din cate stiu si prezent in circuitul de alimentare. |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
....aaaaaaaaaaa OK...Atunci recomanda-mi tu un service auto care se pricep...prin MILITARI daca sti vreunul sau altul daca nu exista in militari....(la preturi de montaj decente )
Serviceul la care le montez este serviceul HYUNDAY din bucuresti ...nus ce sa zic despre el... |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
up |
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 100
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da tu ai fost acolo sa instalezi si ei nu au stiut? Sau ai intrebat pentru cultura ta generala? |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa pentru mine ...ma gandeam ca poate nu stiu sa monteze si sa ii corectez eu |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai masina in garantie du-te la Hunday dar fii cu ochii pe ei si pune-i sa se uite pe manuale daca simti ca nu sunt siguri pe ei.
Daca nu, incearca la Alarm Service, Drumul Sarii nr. 98 (cat de cat aproape de militari) |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 1:35 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc....ramane sa vad unde le instalez...(cred k la hyundai ca masina este in garantie) |
|
Sus |
|
 |
|