Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ADAPTOR HIGH/LOW VALOR

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 12:45 pm    Titlul subiectului: ADAPTOR HIGH/LOW VALOR Răspunde cu citat (quote)

Maine ma duc sa imi montez toata partea de bass la service-ul HYUNDAI....Am o intrebare:
adaptorul are 6 fire 2 pentru intrare stanga 2 pentru intrare dreapta si celelalte 2 unde se monteaza (sutn negre)

din cate am citit eu pe cutie se leaga la masa??????? Rolling Eyes

inca o intrebare...cum se trage conectica...

am inteles ca alimentarea pe o parte si rca-ul pe cealalta parte (nu se trag toate pe aceasi parte)

astept raspuns..multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NoNameX

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up!!! Sad
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 2:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Daca tu te duci sa instalezi sculele la un service unde "nea gigi" nu va sti sa instaleze corect un adaptor high low, better think again. Stiu cazuri in care o instalare incorecta a dus la incendierea masinii... Daca nu au mai instalat amplficatoare auto cauta alt service. La reglaje iti pot praji woofer-ul sau statia daca nu stiu ce fac.
Nu vreau sa te sperii dar chiar imi fac probleme pentru ca am auzit multe povesti d-astea... intamplari de la diverse "service-uri" din tara. Si nu e numai problema clientilor, e si problema noastra pentru ca sculele alea prajite ajung la noi la garantie... si in mod normal defectiunile cauzate de instalarea defectuoasa nu sunt acoperite de garantie.

2. instructiunile sunt corecte, 2 fire la masa.

3. Da, e mult mai bine sa tragi RCA-urile cat mai departe de posibilele surse de "zgomot". Subwoofer-ul nu ar fi asa de afectat dar cand amplifici difuzoare auzi bazait dupa turatia motorului, zgomot produs de alternator din cate stiu si prezent in circuitul de alimentare.
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shocked ....aaaaaaaaaaa OK...Atunci recomanda-mi tu un service auto care se pricep...prin MILITARI daca sti vreunul sau altul daca nu exista in militari....(la preturi de montaj decente Rolling Eyes )
Serviceul la care le montez este serviceul HYUNDAY din bucuresti ...nus ce sa zic despre el...
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up
Sus
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da tu ai fost acolo sa instalezi si ei nu au stiut? Sau ai intrebat pentru cultura ta generala?
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa pentru mine ...ma gandeam ca poate nu stiu sa monteze si sa ii corectez eu
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 1:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai masina in garantie du-te la Hunday dar fii cu ochii pe ei si pune-i sa se uite pe manuale daca simti ca nu sunt siguri pe ei.
Daca nu, incearca la Alarm Service, Drumul Sarii nr. 98 (cat de cat aproape de militari)
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mar Noi 28, 2006 1:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc....ramane sa vad unde le instalez...(cred k la hyundai ca masina este in garantie)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum