|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
muresan
Data înscrierii: 10/Noi/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 12:59 pm Titlul subiectului: Adaptor micro Sd |
|
|
| Ati incercat sa folositi un adaptor Usb cu card micro Sd Kingston la Mp3 player Sony la masina CDX -GT 424U ? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu iti merge ? Din cate stiu nici pe Pioneer DEH-4000UB nu merge, deci este un impediment intalnit si la alte playere  _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca e o chestie generala ) nici la mine nu merge(alpine 9880r , cititor + card duo) |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca e de la card reader la voi,nu este compatibil usb mass storage(ma refer la protocol)
Eu am bagat in HU meu destule chinezarii ieftine si toate au mers.Incercati sa formatati memoria fat 16 daca nu vrea 32(in nici un caz ntfs orice vs)
memoria in sine nu are mare importanta,stickul este un fel card reader cu mem integrata
Eu am 2 card readere cu micro sd de la telefon si sd de la camera foto si le citeste perfect
mai am si un stick kingmax de 8gb,si asta merge perfect
Am acces si la listarea continutului ,fast forward...,exact ca pe cd
Playerul este unul modest,clarion 578usb |
|
| Sus |
|
 |
alin2008
Data înscrierii: 24/Ian/2008 Mesaje: 12 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 13, 2008 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| salut,eu am un Blaupunkt SD27 cu cititor de carduri,si la mine merg fara probleme,dar numai scrise in sistem fat 16 sau fat 32 ,pe ntfs nu merge |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 13, 2008 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Subscriu la ce a scris CBI.
Detin un Clarion DXZ 778RUSB si-mi citeste de la cele mai mici carduri puse pe card reader, stick-uri de orice marime pana la HDD de 60 GB (portabil,cu alimentare pe USB).
Cum au spus si colegii, incearca o reformatare a cardului, eventual poti cauta sa imprumuti un alt card reader sa faci o proba. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|