Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ADAPTOR

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
joe005

Data înscrierii: 20/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 12:37 pm    Titlul subiectului: ADAPTOR Răspunde cu citat (quote)

sa zicem ca avem masina la care player-u este incorporat in bord si nu se poate schimba.spatiul pt amplasearea altui player nu exista.stie cineva,exista adaptoare pt player-e care sa se monteze intre player si fata in asa fel incat sa se poata monta fata player-ului in orice zona a bordului?debitez prostii? Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam debitezi Smile, ce zici tu ar fi ca la playerul masini sa pui alta fata..nu prea merge. De schimbat cred ca se paote schimba dar o sa iti trebuiasca niste adaptoare pentru noul player ca sa nu se vada urat
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu din cate am inteles nu vrea sa puna alta fata, ci doar s-o pozitioneze altundeva decat pe player. sau? poate merge daca legi cu niste fire contactele fetei cu cele ale unitatii... incearca
dar nu-mi vine sa cred ca nu se poate schimba player-ul original. daca e incomod pozitionat se rezolva achizitionand un player cu telecomanda
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 2:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai sa o luam incet (dat fiind faptul ca nu prea se intelege ce vrei sa spui):
1) ai playerul masinii si nu vrei sa renunti la el, dar vrei un sistem audio bun.
JL CleanSweep e o solutie foarte buna in aceasta situatie. JL CleanSweep este un procesor de sunet care stie sa faca un player ce nu poate fi inlocuit sa aiba functii similare unui player high-end (in fine mid-end pt unii) gen: 3 preout, low pass - high pass corectii automate pt diferite mizerii introduse de etajul final al playerului masinii , etc. (mai pe larg aici)

2) Vrei sa pui pe o masina un player aftermarket si aceasta nu are un player cu dimensiuni standard DIN.
Se gasesc diferite adaptoare specifice pt fiecare masina in parte si pt masinile pt care un se gasesc se pot face unele custon din fibra de sticla, carbon si alte materiale mai mult sau mai putin conventionale (ORICE se paote face atata timp cat sunt bani)

3) vrei sa folosesti un player parecare si sa ii muti fata in alt loc
Asemenea player mai rar fara modificari. Sony a avut odata un player excelent (singurul player cu adevarat high-end al lor, XES-Z50) care avea o interfata speciala care facea exact asa ceva. Daca nu, se poate modifica un HU ca in pozele de mai jos(fapt care duce SIGUR la pierderea garantiei HU) (Copyright Marinu )

Picture 074.jpg
 Description:
 Filesize:  867.71 KB
 Viewed:  343 Time(s)

Picture 074.jpg

Picture 091.jpg
 Description:
 Filesize:  358.73 KB
 Viewed:  329 Time(s)

Picture 091.jpg

Picture 098.jpg
 Description:
 Filesize:  235.87 KB
 Viewed:  312 Time(s)

Picture 098.jpg

Picture 103.jpg
 Description:
 Filesize:  232.32 KB
 Viewed:  310 Time(s)

Picture 103.jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum