| |
| Autor |
Mesaj |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:27 am Titlul subiectului: Adaptor usb cu intrare in aux exista? Pioneer DEH MP30 |
|
|
Am o intrebare: Pot sa fac in vreun fel sa conectez un stick/flash usb la playerul meu? Exista vreun cablu care sa aiba intr-o parte mufa usb si in cealalta jack pentru intrarea in aux?
Va citi playerul de pe stick? _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
NU....iti trebuie adaptor! (care e foarte scump...100 Euro)
Rezolvi treaba cu un FM Transmiter! (Modulator FM) _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
ce rost are? ala are calitatea slaba din cate stiu. asa raman la vechiul cd cu mp3-uri. _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
era o idee...daca tu crezi ca CD-ul cu mp3-uri are calitate mai buna....problema ta....
Am si eu unul...si nu m-i se pare a fi o calitate prea proasta a semnalului prin acest modulator...
deci...ce rost are cablul pe care-l vrei? _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca un mp3 la o calitate mai ridicata se aude mai bine. eu ma refeream la necesitatea unui spatiu de stocare mai mare de 700Mb, fapt ce m-a dus cu gandul la aceste stick-uri care pot ajunge la cativa Gb. _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Apr 22, 2008 2:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Exista ce vrei tu galeti,stikuri pe usb cu iesire pt casti
Playerul tau nu va citi direct datele de pe stick,stiku va scoate semnal analogic pe care-l bagi in aux-in
sunt de 2gb ~ max 100 ron
Totul tine de calitate,daca tii la el,mai cresti putin si-ti iei ceva de la irivier,cowon,chiar ipod
NU ai cum legi cititor de memorii la player,doar sa-i bagi semnal analogic prin aux,din pacate numele melodiei si restul nu vor fi afisate decat pe playerul portabil
Fi multumit ca ai aux -in ,ca o perioda le scosesera de pe HU,parca cine stie ce exraoptiune era _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|