|
|
|
Autor |
Mesaj |
miezu' Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 83
|
Trimis: Mar Aug 01, 2006 4:59 pm Titlul subiectului: aduceti jackhammer??????? |
|
|
as dori sa stiu dak importati mtx jackhammer in romania ???si la c pret ar fii un asemenea monstru???
 |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Aug 01, 2006 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se poate importa dar numai pe comanda ferma cu plata unui avans...
Pretul in state e pe la 6-7000 USD din cate stiu, la noi ar fi mai mult.
Daca te intereseaza contacteaza-ne si venim cu limuzina sa te luam sa stam de vorba
Si gandeste-te si cat ar costa restul sistemului... amplificatoare, condensatoare, baterii, modificarea masinii etc.
e mai mult o jucarie de marketing a celor de la MTX...
ai vazut episodul Pimp My Ride in care au instalat un Jackhammer? (cauta pe youtube.com) Era prima instalare din lume si pun pariu ca nici dupa aia n-au fost prea multe.
Nici nu cred ca ne lasa cu el la vama, zic ca-i arma sonica  |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mar Aug 01, 2006 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Problema este ca intr-adevar sub-ul costa in sine 7000$, dar din cate am inteles amplificatoarele si celelalte prostii costa inca vreo 10000$.
E o chestie de om nebun, iar pe langa toate astea iti trebuie o masina care sa sustina greutatea lui destul de mare si volumul sau considerabil+incinta+statiile+baterii+condensatoare+......etc. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 12:47 am Titlul subiectului: ceau... |
|
|
cum zici tu.......pt oameni nebuni am vazut filmuletzu de pe youtube.com.........ce sa mai zici.....IMPRESIONANT......deadreptu.......mi-as dori macar sa aud live asa ceva.......ca de avut..............nu prea cred .....oricum ii marfa rau |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|