| |
| Autor |
Mesaj |
alinu08 Pasionat
Data înscrierii: 20/Aug/2006 Mesaje: 92 Locație: timisoara
|
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 8:15 pm Titlul subiectului: Re: Aggressor 5000 Death Match VS. GZNW 15 |
|
|
Gz e superior Magnat-ului parerea mea, in schimb dupa ce specificatii are magnat-ul face si el nitzel galagie... plus ca e mai mare in diamtru... nu stiu ce sa zic, Gz-ul l-am auzit si se aude super... sunt curios si ce zic ceilalti care au mai multe cunostinte decat mine  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
cata putere ai disponibila pt woofer ?
daca nu ai macar 1800-2000W ca sa ataci relativ corespunzator GZ-ul eu zic sa mergi pe magnat _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde unde vrei sa l folosesti , si cat esti dispus sa faci incinta mare(la magnat e nevoie de o incinta uriasa insa si raspunsul va fi foarte bun la frecventele foarte joase.
daca insa esti presat de spatiu mergi pe ground zero. |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
Data înscrierii: 20/Aug/2006 Mesaje: 92 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 10:35 pm Titlul subiectului: puterea nu e un impediment |
|
|
| Nu puterea ma intereseaza,le voi da cit vor cere si peste,ma intereseaza foarte tare care suna cel mai bine si mai puternic la parametri normali si maximi de functionare al fiecaruia,nici spatiul nu ma deranjeaza,vreau sa fac ceva care sa uimeasca prin puterea si claritatea sunetului in principiu ma intereseaza mai mult spl. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe gz e mult mai bun
si in general sunt mai buni gz la subwoofere
si daca zici ca le vei da cat trb GZ va fi mult peste
magnatul e bun pt ca e mare doar atat _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dgdgaby a scris: | mergi pe gz e mult mai bun
si in general sunt mai buni gz la subwoofere
si daca zici ca le vei da cat trb GZ va fi mult peste
magnatul e bun pt ca e mare doar atat |
Ai comparat Fs-urile? Nu am ascultat difuzoarele dar cred ca Magnatul intr-o incinta corecta va canta mult mai jos decat GZ-ul. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am zis ca va canta gz mai zos decat magnatul dar va suna mai bine
magnatul cand se va misca din loc va face poc prea tare de parca tiar da cu ciocanu in cap
gz va suna mai lung si mai tare _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
=)) ROFL
Morala: Nu mai cumparati Magnat ca s-ar putea sa va treziti cu un ciocan in cap!
) nu mai pot de ras ) |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine ma ne lesi
ai macar o explicatie
eu am dat o explicatie
si sa vedeti si voi subwofere mai mari de 18 inchi care fac acest sunet\
in concluzie
daca vreti bas la 1 hz luati magnat
daca vreti bass normal si spl luati gz _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai ca ti-am dat prea mult nas si deja ne tragem de sireturi ...
Explicatie la ce sa am?? La ca iti da subwooferul cu ciocanul in cap? Ca face poc? Ca face bas la 1hz?
As avea eu o explicatie dar nu pot sa o zic aici pentru ca imi voi lua ban.
Da-ti dreaq seama ce vorbesti ... |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
gaby te rog inainte sa mai postezi macar comparale cu bassboxu si daca nu esti sigur pe tine mai citeste niste reviewuri desi depind de la firma la firma.
gandestete ce suprafata are magnatul si daca isi permite o cutie de 300-400 de litrii acordata cat mai jos ce sar intampla oare ???
nu cred ca ai simti un ciocan in cap :))
cate difuri de 18 inchi ai ascultat tu pana acuma???? |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
am acultat cateva dar miam dat seama ca au o bubuitura la inceput
un fel de kick mai puternic
am facut si teste la diferite difuzoare in bass box
dar daca vreti luati magatul
ASTA ESTE PAREREA MEA SI AM VOIE SA MIO EXPRIM _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| dgdgaby a scris: | | ASTA ESTE PAREREA MEA SI AM VOIE SA MIO EXPRIM |
BINE
| dgdgaby a scris: | | si sa vedeti si voi subwofere mai mari de 18 inchi care fac acest sunet |
ai vazut tu ? as vrea sa cumpar si eu patru octave, stii pe cineva ??
nu se fac comparatii dupa niste hartii...in momentul in care te gandesti la un difuzor asa de mare se subantelege ca te gandesti si la spl ....deci gz  _________________ no 92
Ultima modificare efectuată de către _vrx_ la Vin Noi 09, 2007 12:34 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum era vorba aia? un prost arunca o piatra-n apa, 10 destepti se chinuie s-o scoata? in cazul asta, nici desteptii nu-s mai rasariti... . ma includ si pe mine. si eu am dat prea multa atentie. hai sa ne vedem de treburi mai serioase, sa-l lasam sa-si zica parerea, (fie buna fie bomba). ce pot sa-i fac? sa-i sterg postarile? nu-i cenzura asta? ce ma deranjeaza e ca discutiile astea au loc in topic-urile unor oameni care nu cred ca asta asteapta de la noi. exista sectiunea "diverse", acolo pot avea loc astfel de discutii, sondaje de popularitate, chiar top-uri de perle, orice vreti voi. sa nu se supere nimeni, dar n-o sa mai tolerez poluarea topicurilor din alte sectiuni ale forumului cu acest subiect. se va sterge tot ce-i pe langa subiect. multumesc de intelegere _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|