Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutati-ma sa aleg va rog
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
cristypantera

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Joi Apr 22, 2010 3:38 pm    Titlul subiectului: ajutati-ma sa aleg va rog Răspunde cu citat (quote)

salut. am un ford fiesta din 1998, si vreau sa iau un subwoofer pentru el. Acum are doar difuzoarele din fabrica( decat in usile din fatza). Am casetofonul original al masinii( e cu caseta). si vreau sa iau in 5 mil jumate sub si amplif si cabluri. pt ca a aparut ceva si nu mai am atatia bani... am vazut ceva http://www.car-sound.ro/promotii/mtx/reference-bass-pack.html sau http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Renegade/Renegade_Bass_Pack/ .. nush care este mai bun?.. sau daca imi puteti spune altul tot la acest pretz mai bun

si mai am o intrebare: este obligatoriu sa insonorizez portbagajul daca iau subwoofer?

Ultima modificare efectuată cristypantera la Lun Apr 26, 2010 3:07 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Joi Apr 22, 2010 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

obligatoriu nu este.
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Apr 22, 2010 5:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai iti trebuie un adaptor daca nu ai iesire RCA la casetofon (cea ce nu cred ca ai ) http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low/
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Apr 22, 2010 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine iti iei intai playerul cu iesiri rca decat sa arunci degeaba banii pe adaptorul high-low
Sus
cristypantera

MesajTrimis: Joi Apr 22, 2010 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru raspunsuri.. Are cineva acest subwoofer?.. imi ziceti si mie cum se aude?.. si in masina mea(fiesta)care e mica oare cum s-ar auzi?
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Apr 22, 2010 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi ca ampliful din linkul pus de tine are "Intrari Hi - Level", deci ai scapat de o cheltuiala in plus. Wink
Sus
SpawN

Data înscrierii: 13/Apr/2010
Locație: Focsani

MesajTrimis: Joi Apr 22, 2010 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am GTR 300...ti-am trimis mesaj privat Very Happy
Sus
cristypantera

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a aparut ceva si nu mai am atatia bani.... deci vreau sa imi iau sub cu tot cu amplif si cabluri la maxim 5 mil jumate...... din ce am vazut pe site acesta as putea sa il iau... http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Renegade/Renegade_Bass_Pack/... si am mai vazut ceva pe un alt site http://www.car-sound.ro/promotii/mtx/reference-bass-pack.html acuma nush care dintre ele este mai bun?... sau daca imi recomandati altceva tot in acesti bani??? va rog...
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 3:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa iei packul de pe be-loud. sau daca nu vrei, vezi ca gasesti in banii astia ceva SH care sa fie foarte bun. poate chiar mai bun. sau mai ieftin.
cristypantera

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu pre as vrea SH ca nu poti fi niciodata sigur poate ai oroc sa iei ceva f bun dar poate ai ghinionul sa iei ceva ce se strica in cateva zile.. deci tot pe ceva nou as merge... e mai bun renegade-ul decat MTX-ul? ca am gasit si pe alt site renegade la care nu trebuie sa mai platesc transportul... si la mtx scrie totasa ca e grratis transportul...deci scap de banii pe transport

si uitasem sa intreb este nevoie de condensator sau nu?
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si pe be-loud e transportul gratis.. la orice peste 200 ron daca nu ma insel.
condensator.. asta afli dupa ce iti montezi statia si wooferul in functie de cat de tare iti palpaie farurile. in principiu, la puterea asta, nu.

cristypantera

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pff... am sunat la site si nu au in stoc... acum am sunat si la be loud si se aude cu intreruperi o sa incerc mai incolo la be loud sa vad daca mai au renegade bass pack.. daca nu au nici aici am sunat pe un site si aveau in stoc asta http://www.car-sound.ro/promotii/magnat/b30-bass-pack.html este bun?.. in comparatie cu renegade care este mai bun magnat-ul sau renegade-ul?
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ieftin si bun nu se poate .... orice ai specificat tu sunt cam pe aceeasi unda
danbd

Data înscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2010 8:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut,

renegade am cumparat acum aproximativ un an cadou pt cineva cu un peugeot 307. sincer se auzea mai mult decat suficient. (oricum mai mult de jumate nu a meres niciodata)

cu toate astea dimenisunile cutiei de sub sunt cam mari. ia pune mana si verifica daca ai loc sa te incadrezi in porbagaj sau daca nu trebuie sa renunti la prea mult.

acum o sa imi dau cu presupusul deci nu ma injura dar:
- avand in vedere masina si faptul ca ai difuri sotk+ hu stoc (cu caseta) eu nu iti recomand sub scump. am senzatia ca la dimeniunile masinii 150w te vor face multumit. repet mergand pe ideea ca ai totul stoc nu esti un audiofil bolnav de volum si acustica. astfel cu conditia sa mai ceri pareri despre produs iti recomand http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Edition/Limited_Edition_Bass_Pack/.
Sus
oaieboss
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2010
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2010 6:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de unde esti cristypantera???
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum