Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor achizitionare sistem , buget 100 de euro.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Azkan

Data înscrierii: 18/Oct/2009
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Mar 28, 2011 1:25 pm    Titlul subiectului: ajutor achizitionare sistem , buget 100 de euro. Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor. Un prieten vrea sa-si puna un sistem in masina si nu stie ce sa aleaga, iar eu m-am gandit sa apelez la voi. Masina este un Opel Astra G /Clasic 2, bugetul este undeva pana in maxim 100 de euro. Hu-ul este un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT212/ , iar marcile din care ar vrea sa aleaga sunt: Alpine, Crunch, HiFonics, In Phase, Infinity, JBL, Mac Audio, Magnat, MbQuart, Pioneer. Precizez ca sistemul nu o sa fie amplificat. Astept parerile voastre, va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Azkan

MesajTrimis: Mie Mar 30, 2011 6:03 pm    Titlul subiectului: . Răspunde cu citat (quote)

Nimeni nimic?
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Sâm Apr 02, 2011 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cate difuzoare vrei sa iei de 100 euro ....?
Azkan

MesajTrimis: Sâm Apr 02, 2011 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un sistem pe fata (2 boxe +_ 2 tweetere), exclus coaxiale, atat.
Sus
cszrabi

Data înscrierii: 19/Feb/2011

MesajTrimis: Dum Apr 03, 2011 10:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomandarea mea :

Un set de componente: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Custom_Fit/SXE-1750S/
Si de restul cred ca iti ajung sa iti cumperi insonorizant pentru portiere. Daca nu gasesti nimic (nu neaparat pe siteuri), poti incerca de la Den Braven, au ei Aluband, nu dedicata Car Audio, dar e cam acelasi produs, cei care au comparat cu Dynamat au zis undeva la 50-60% din efect. Tot tot foarte bine, daca comparam pretul.

O zi frumoasa.
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 08, 2011 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer nu as lua nimic de la alpine ca difuri ...
Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Vin Apr 08, 2011 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ludovicbmw1 a scris:
sincer nu as lua nimic de la alpine ca difuri ...

poti detalia putin?
am pus ochii pe ceva difuri de la alpine si spusele tale m-a cam pus pe ganduri!
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 09, 2011 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am auzit niciodata un sistem de la alpine ( ma refer doar la boxele de medii si inalte) care sa imi placa cum suna... nu vorbim de cele de sus , vorbim de cele medii ...
Azkan

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2011 5:40 pm    Titlul subiectului: . Răspunde cu citat (quote)

si mie mi-a zis cineva sa nu ma uit la alpine sub 500 ron ca nu prea sunt de calitate, dar nu am mai scris avand in vedere prezenta slaba de pe forum (din pacate). Astept cu nerabdare alte propuneri
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum