| |
| Autor |
Mesaj |
aliosha
Data înscrierii: 29/Sep/2006 Mesaje: 32
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 2:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| eu zic sa mergi peGTO 75.4 ca poate in viitor iti cumperi si sub, si sa nu mai ai nevoie musai de inca un amplificator. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| si mie mi se pare cel mai bun (calitate)jbl gto75.4 |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6, cum adica in cazul adaugarii unui woofer in viitor nu va mai fi nevoie de inca un amplificator?
Un amplificator de 4 canale cum sunt cele de mai sus poate amplifica 2 perechi de difuzoare si atat.
GTO 75.4 ar fi cea mai buna dar poti sa-ti faci treaba si cu GTO 4060, putere e suficienta pentru difuzoarele tale.
Magnat RX44 ar fi ultima mea optiune in cazul asta, dintre cele de mai sus. |
|
| Sus |
|
 |
aliosha
Data înscrierii: 29/Sep/2006 Mesaje: 32
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc cred ca o sa merg pe GTO 75.4.
in cazul in care vreau sa-mi pun si un subowoofer trei sa-mi iau a alt amplificator si cred k si condesantor nu ?.Multumesc pt sfat mihai, audi_a6 si dgdgaby. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 4:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, sincer sa fiu, la configuratia asta, nu cred ca trebuie neaparat un amplificator...trebuie amplificator, doar daca vrea sa mearga pe un sub mai mare de 300w.
deoarece poate lega linistit toate boxele pe 2 canale, si va avea 70w/canal (nu inteleg ce e asa rau) si un sub de 300w pe alte 2 canale in punte.
m-am exprimat asa, pt ca poate nu va avea bani si de amplificator pt sub in acelasi timp.
de ex:
poate sa ia si sub de 500w, are cu ce sa-l amplifice pana isi va cumpara si amplificator de 500w
configuratia asta o are neuron, sa ne spuna el cum se aude, dc le-a instalat |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6, nu mai recomanda prostii.
2 difuzoare pe o singura iesire a unei statii e o prostie. Nu vreau sa poluam acest forum cu sfaturi de calitate indoielnica, vreau sa oferim sfaturi corecte si mai ales bazate pe experienta, nu pe teorie.
Calitatea e pe primul loc pentru noi si nu vom recomanda nicioadata astfel de improvizatii. Pentru ca DA, sa legi 4 difuzoare pe 2 canale este o improvizatie. Aceasta practica nu are ca scop obtinerea de muzica in masina... are rost numai daca singurul scop este galagia maxima si timpane sparte cu cheltuiala cat mai mica.
Daca problema tine de buget, amplificam numai fata, spatele doar pe player... E mai bine asa decat cu improvizatii.
Faptul ca statiile sunt stabile in 2 ohmi in modul stereo nu are ca scop posibilitatea legarii a 2 difuzoare de 4 ohmi. Aceasta facilitate are ca scop posibilitatea legarii difuzoarelor de 2 ohmi si a subwooferelor de 4 ohmi atunci cand lucreaza ambele canale in punte.
Si te rog nu mai recomanda un lucru decat daca l-ai probat personal si rezultatul a fost bun. Pana la un punct teoria e OK, dar dupa un punct experienta practica e obligatorie... |
|
| Sus |
|
 |
|