Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor alegere dif

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
rosu adrian
Pasionat

Data înscrierii: 27/Apr/2007
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Iul 27, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: ajutor alegere dif Răspunde cu citat (quote)

Sal la toata lumea.Problema mea sta in felul urmator:Masina este un vw passat din 2001 berlina,cd player mp3 sony gt 310,in portbagaj am un amplificator jbl 2060 pus in punte pe un sub magnat 3000xxl.iar difuzoare n-am decat pe cele originale vw pe usile din fata.
Ma intereseaza o pereche de dif pentru usile din spate pentru ca mi se pare ca nu prea am medii si inalte.Nu stiu care sunt mai bune coaxiale sau sistem de dif cu tweeterele separat
Ca buget vreau sa fie undeva pana in 2 mil si sa le pot lega direct de player,va multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rosu adrian
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nu vrea sau nu poate sa ma ajute nimeni?
Sus
rosu adrian
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 10:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar daca mut dif originale de pe fata pe spate si imi iau pentru fata sistem de dif si tweetere credeti ca se va auzi mai bine?
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 11:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

normal, sunetul ti-l formezi in fata, nu stai sa tragi cu urechea de la ce vine din spate; mult mai buna a doua idee a ta, dar nu foarte buna, daca-ti pui un sistem bun de boxe pe fata {si sa le amplifici eventual, cu o insonorizare a usilor} daca pui "cartoanele" de passat pe spate iti vor strica sunetul, pentru ca nu-s la fel de bune; eu sunt de parere ca prea multe boxe strica sunetul, mai ales cele de tipuri si game diferite.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum