Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor alegere difuri fata laguna 1

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
darck_saha

Data înscrierii: 31/Iul/2008
Locație: maramures

MesajTrimis: Vin Aug 22, 2008 1:43 pm    Titlul subiectului: ajutor alegere difuri fata laguna 1 Răspunde cu citat (quote)

Am un renault laguna 1 din '99 si as vrea sa schimb difurile din usa fata. am un player alpine CDE-9846R 4x45 acuma nush daca is reali 45. dimensiuni imi intra 16,5 cei de la pioneer zic ca de 17 dar am masurat si au 16,5. tweeter nush cat are. va rog sa imi recomandati ceva sistem nu as vrea sa pun coaxial, as vrea sistem. multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darck_saha

Data înscrierii: 31/Iul/2008
Locație: maramures

MesajTrimis: Vin Aug 22, 2008 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma gandeam la asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_K6/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTc_662/
oricum nu o sa se auda cine stie ce pt ca e plin de plastic pe acolo ... dar astea ce la am sunt distruse Sad
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Super_Audio/Super_Audio_2.16/

AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 2:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Renunta la Blaupunkt si ramai pe DLS sau Helix, Mac SuperAudio nu cred ca gasesti in stoc..si oricum nu merita banii comparativ cu DLS sau Helix
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
strumfuadi

Data înscrierii: 30/Sep/2008

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2008 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va salut.
Aici se discuta despre difuri fata, eu o sa intreb despre spate..
Am si eu o laguna 1 phase 2 din 99 si am vazut ca stock are urmatoarea configuratie:

HU Philips cu afisaj separat
Fata: componente de 16,5 in usi cu tw in bord (sunt blaupunkt - malaesia)
Spate: difuri de 16,5 pe laterale in spate, cred ca sunt con simplu de hartie, ca cele din usi

Ce vreau sa fac:

HU: Alpine 9884R (impreuna cu KCE-941B) poate fi controlat din remote de pe volan si sa arunce info pe displayul stock al masinii. Cu ampliful intern al acestuia voi misca doar difurile fata.

Fata: Cred ca Alpine SPS-171A. Ma tenteaza si Infinity. Am avut pe un Matiz si sunau beton, insa erau pe 4ohmi, nu cum sunt acuma pe 2ohmi. Asa ca, 99% raman pe Alpine.

Spate: Aici e aici. Sunt in dubiu daca sa tai polita spate si sa montez doua ovale SPS-69C2 sau sa montez doua SPS-17C2 in locasurile stock. Rolling Eyes
Mentionez ca am un amplif 4x100RMS @ 4ohmi cu care vreau sa misc spatele, iar canalele 3+4 sa le pun bridged si sa misc un sub pe care, de asemenea, il am deja.

Dati si voi cu parul ce sa fac pe spate din punct de vedere al difuzoarelor.
Mercic!

Ultima modificare efectuată de către strumfuadi la Mar Oct 28, 2008 1:55 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
strumfuadi

Data înscrierii: 30/Sep/2008

MesajTrimis: Sâm Oct 04, 2008 5:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

strumfuadi a scris:
Va salut.
Spate: Aici e aici. Sunt in dubiu daca sa tai polita spate si sa montez doua ovale SPS-69C2 sau sa montez doua SPS-17C2 in locasurile stock. Rolling Eyes
Mentionez ca am un amplif 4x50RMS @ 4ohmi cu care vreau sa misc spatele, iar canalele 3+4 sa le pun bridged si sa misc un sub pe care, de asemenea, il am deja.

Dati si voi cu parul ce sa fac pe spate din punct de vedere al difuzoarelor.
Mercic!

Nimic? sa tai polita si sa pun alea sau sa montez in adaptoarele existente ce am zis mai sus? Rolling Eyes
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum