|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
darck_saha
Data înscrierii: 31/Iul/2008 Mesaje: 37 Locație: maramures
|
Trimis: Vin Aug 22, 2008 1:43 pm Titlul subiectului: ajutor alegere difuri fata laguna 1 |
|
|
| Am un renault laguna 1 din '99 si as vrea sa schimb difurile din usa fata. am un player alpine CDE-9846R 4x45 acuma nush daca is reali 45. dimensiuni imi intra 16,5 cei de la pioneer zic ca de 17 dar am masurat si au 16,5. tweeter nush cat are. va rog sa imi recomandati ceva sistem nu as vrea sa pun coaxial, as vrea sistem. multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
darck_saha
Data înscrierii: 31/Iul/2008 Mesaje: 37 Locație: maramures
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Renunta la Blaupunkt si ramai pe DLS sau Helix, Mac SuperAudio nu cred ca gasesti in stoc..si oricum nu merita banii comparativ cu DLS sau Helix _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
strumfuadi
Data înscrierii: 30/Sep/2008 Mesaje: 15
|
Trimis: Mar Sep 30, 2008 11:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Va salut.
Aici se discuta despre difuri fata, eu o sa intreb despre spate..
Am si eu o laguna 1 phase 2 din 99 si am vazut ca stock are urmatoarea configuratie:
HU Philips cu afisaj separat
Fata: componente de 16,5 in usi cu tw in bord (sunt blaupunkt - malaesia)
Spate: difuri de 16,5 pe laterale in spate, cred ca sunt con simplu de hartie, ca cele din usi
Ce vreau sa fac:
HU: Alpine 9884R (impreuna cu KCE-941B) poate fi controlat din remote de pe volan si sa arunce info pe displayul stock al masinii. Cu ampliful intern al acestuia voi misca doar difurile fata.
Fata: Cred ca Alpine SPS-171A. Ma tenteaza si Infinity. Am avut pe un Matiz si sunau beton, insa erau pe 4ohmi, nu cum sunt acuma pe 2ohmi. Asa ca, 99% raman pe Alpine.
Spate: Aici e aici. Sunt in dubiu daca sa tai polita spate si sa montez doua ovale SPS-69C2 sau sa montez doua SPS-17C2 in locasurile stock.
Mentionez ca am un amplif 4x100RMS @ 4ohmi cu care vreau sa misc spatele, iar canalele 3+4 sa le pun bridged si sa misc un sub pe care, de asemenea, il am deja.
Dati si voi cu parul ce sa fac pe spate din punct de vedere al difuzoarelor.
Mercic!
Ultima modificare efectuată de către strumfuadi la Mar Oct 28, 2008 1:55 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
strumfuadi
Data înscrierii: 30/Sep/2008 Mesaje: 15
|
Trimis: Sâm Oct 04, 2008 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| strumfuadi a scris: | Va salut.
Spate: Aici e aici. Sunt in dubiu daca sa tai polita spate si sa montez doua ovale SPS-69C2 sau sa montez doua SPS-17C2 in locasurile stock.
Mentionez ca am un amplif 4x50RMS @ 4ohmi cu care vreau sa misc spatele, iar canalele 3+4 sa le pun bridged si sa misc un sub pe care, de asemenea, il am deja.
Dati si voi cu parul ce sa fac pe spate din punct de vedere al difuzoarelor.
Mercic! |
Nimic? sa tai polita si sa pun alea sau sa montez in adaptoarele existente ce am zis mai sus?  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|