|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
fanut
Data înscrierii: 21/Noi/2012 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Noi 21, 2012 1:33 am Titlul subiectului: ajutor alegere difuzoare fata si amplificare |
|
|
Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine sa aleg o pereche de dif pt masina mea, vreau sa schimb difuzoarele de pe fata si am nevoie de sistem de difuzoare pe component de 16.5 (masina e un C4 coupe) am deja pe spate niste MacAudio Revolution X 16.2 (au fost difuz recomandate nu pot sa ma pronunt daca sunt ok sau nu) in portbagaj am un pachet de Bass tot de la MacAudio(Mac Audio MPE 112BP) suna multumitor pentru pretentiile mele, acum vreau sa schimb si difuzoarele fata si sa le amplific si pe cele fata si pe cele spate. Eu m am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-G/SPG-17CS/
iar ca Amplificator http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/CRUNCH/BlackMaxx_MXB_MkII/MXB4125/ sau Crunch GTS4125 . Mentionez ca ma feresc putin de amplificatoare de la Mac pt simplul fapt ca se incing tare. Va multumesc si astept pareri sfaturi ,am uitat sa mentionez HU este cel original si nu vreau sa l schimb |
|
| Sus |
|
 |
roberto2013 Pasionat
Data înscrierii: 22/Noi/2012 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 28, 2012 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| salut, te sfatuiesc sa te feresti de statiile Mac, au performante slabute in gama asta de pret, daca tot ai 600ron vino sa iti dau o statie de SQ un Premier pe 4 canale(cap de serie la vremea lui), garantez ca se aude mai bine decat orice ai gastii tu la 600ron pe piata, la boxe iti recomand niste micro dimension el comp 6 , suna excelent, iti pot face proba cu ele daca vrei, eu o sa le montez pe noua masina ca am fost super incantat de ele |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde daca vrei ceva nou sau SH ... in sensul asta nu te-ai pronuntat.
Daca vrei boxe bune pentru amplifacare poti sa mergi pe In Phase , Mac Audio , Hertz , Helix , MTX , Focal. ... Trebuie sa te uiti si la ce gama alegi pentru ca majoritatea producatorilor fac si boxe pentru player si boxe pentru amplificare. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|