|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
laurentziu23
Data înscrierii: 21/Apr/2015 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Feb 18, 2016 1:36 am Titlul subiectului: Ajutor alegere player. Alpine VS Pioneer |
|
|
Salutare la toata lumea.
Doresc sa fac un upgrade la playerul pe care il am acum. Din ce am tot studiat si sa corespunda cerintelor mele am ajuns la urmatoarele 2 modele:
-Pioneer DEH-80PRS sau Alpine CDE-178BT astept parerile voastre legata de ambele, si sa ma ajutati la care dintre ele sa ma hotarasc.
Nu ma intereseaza amplificarea lui interna. Doar calitatea sunetului si voltaj mare pe pre-outuri. Un EQ bun si TA.
Folosesc urmatorul sistem pe masina:
In usile fata am 2 seturi component Rockford Fosgate X162s, pe usile spate 1 set component de Emphaser Ecp26Xt4 amplificate de un Audison LRx 4.1K .
Ca subwoofer am 2x12" in 50l/difuzor acordat la 38HZ cu RE Audio SX12d2 amplificate de un Rockford Fosgate T20001bd. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Joi Feb 18, 2016 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
din punct de vedere al "calitatii sunetului" niciunul nu este extraordinar.
problema la 178 este ca ofera functii limitate atat pentru crossover cat si ta.
p80 , 702 si 178 nu au suport flac. ai de gand sa folosesti cda-uri sau wav-uri? nu prea cred ca se mai justifica efortul.
ofera in gama asta de aparate este clarion 702, pioneer 80prs, alpine 92 - astea ofera toate functiile trecute pe hartie fara a fi nevoie de unitate externa cum este cazul la 178.
din cele trei enumerate casigatorul zic eu ca este 92, deoarece are crossover complet, ta, suporta flac.
problema este de fapt alta in setup-ul tau.
vrei sa beneiciezi de ta insa ai difuri si in usile spate, iar sistemul fata banuiesc ca este pasiv. in cazul acesta ajutorul oferit de ta este nesemnificativ, poti folosi functiile balance si fader ale actualului player pentru o asezare decenta a scenei. mai mult decat asta nu vei obtine.
in concluzie iti trebuie un setup de 2+1 sau 3 cai fata activ pentru a justifica investitia intr-un player cu ta si crossover, altfel dai banii degeaba. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|