Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor alegere player

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
sika22

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Mar 22, 2013 1:46 pm    Titlul subiectului: ajutor alegere player Răspunde cu citat (quote)

Sal,
Am o rugaminte, detin un seat ibiza cu boxe pe fata stock (ft ok) si pe spate am pus acum 2 luni focal uri 165 ca1 (luate de la BE LOUD, motiv pt care si player ul vreau sa l iau tot de aici). Am rugamintea daca imi puteti recomanda un player ceva mai bun decat sony ul care l detin eu (cel care a venit pe masina initial. Buget 450 lei
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Vin Mar 22, 2013 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2500Ui/

sau

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-U40R/

sau

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-U40R/

strict parerea mea. in banii tai daca vrei ceva nou si in bugetul tau Very Happy

sika22

MesajTrimis: Vin Mar 22, 2013 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar in ceea ce priveste claritatea care e cel mai ok, kenwood/alpine/pioneer/clarion?
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mar 22, 2013 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa mergi cu incredere pe Kenwood.... este cel mai ok in 450 lei.
Sus
neos

Data înscrierii: 05/Dec/2010

MesajTrimis: Mar Mar 26, 2013 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-3057UR/
si eu tot pe kenwood as merge si spun asta din postura de posesor de kenwood. am avut si modelul 4x50w mosfet dar asta la 4x30 rms se aude mai bine. stiu ca scrie 4x50w dar daca te uiti in manualul lui, o sa vezi ca scrie 4x17W rms. ceea ce iti propun eu este si mai ieftin si ceva mai bun.
Sus
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Mar 26, 2013 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cauta Alpine,Clarion,Pioneer..si Kenwood is bune dar nu stiu de ce am impresia ca se face prea multa reclama la Kenwood pe aici..banuiesc ca targetul conteaza..in fine
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Mar 27, 2013 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sub 400 de lei se poate alege intre Kenwood , Clarion si Pioneer . Alpine nu are player competitiv in zona asta de pret. Unitatile bune de la Alpine sunt in jur de 500 lei.
Sus
sika22

MesajTrimis: Mie Mar 27, 2013 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va multumesc pt sfaturi...inca nu stiu ce sa fac sincer imi este greu sa aleg ceva in momentul asta, parerile sunt impartite. sper sa ma lamuresc cat mai repede
Sus
neos

Data înscrierii: 05/Dec/2010

MesajTrimis: Sâm Mar 30, 2013 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te duci la be-loud si acolo au un stand cu mai multe HU. vezi care ti se pare ca se aude mai bine. eu am avut pioneer, alpine si kenwood. si cel mai multumit sunt de kenwood.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum