| |
| Autor |
Mesaj |
tzn 85 bub
Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 2 Locație: galati
|
Trimis: Vin Iul 18, 2008 9:46 am Titlul subiectului: Ajutor alegere subwoofer ! |
|
|
salutti. sunt nou pe aici si as avea o mica intrebare. sunt posesorul unui matiz....care e mic. vreau sa ii pun un subwoofer. acum intervine dilema mea . am auzit discutii precum ca intr'o masina mica, precum matizul s'ar auzi mai bine un subwoofer in cutie... ba ca s'ar auzi mai bine un subwoofer gen "tun" - teava. ce parere aveti ? spre care dintre cele doua variante ar trebui sa ma orientez ? multumesc, si sper sa ma ajutati sa ma lamuresc. _________________ stima si respect pentru cel mai mic efect, |
|
| Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Vin Iul 18, 2008 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu,ca si majoritatea,ti-as recomanda un subwoofer de tip cutie,cele de tip tub de obicei sunt din carton presat,si nu au un sunet prea placuta din causa structurii si a materialului folosit(tinde sa intre in rezonanta),acum sa ne spui si bugetul,si poate te ajuta baietii cu ceva bun  |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 18, 2008 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
AI masina mica pune un subwoofer mic..Daca dispui de bani incearca un Helix P8, JL Audio 8W3 sau 8W7 si recomand o incinta tip cutie. _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
tzn 85 bub
Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 2 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 18, 2008 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai ori iti fac baietii de la Be-loud ori iti recomand pe cineva care sa-ti faca unul custom. Si cel de la MTX e ok dar eu raman tot la ce ti-am recomandat...
Alegerea iti apartine.
Bafta! _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
susp3ctu
Data înscrierii: 20/Apr/2008 Mesaje: 30
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 8:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| n`o sa sune niciodata mtx`ul ala cum suna un helix p8,la dimensiunile care le are e pur si simplu criminal |
|
| Sus |
|
 |
|