|
Autor |
Mesaj |
boty
Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 3 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 2:32 am Titlul subiectului: Ajutor alegere |
|
|
Am un Passat Variant cu difuzoare originale fata si doresc sa montez ceva si pe spate. Nu voi folosi amplificare iar HU este Sony cdx-gt410u, difuzoarele trebuie sa fie de 16,5cm, sistem, sa se auda mediu spre bine (sau cat mai bine la acesti bani) si sa nu coste mai mult de 2,5 mil. Multumesc anticipat pentru sfat. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu as merge pe: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-17CS/
puterea rms e mult mai apropiata de puterea playerului
s-ar putea sa se auda si mai bine ca cele originale, iar dc este asa, le-ai putea monta pe fata, iar pe spate sa montezi boxele originale din fata.. |
|
Sus |
|
 |
boty
Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 3 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 17, 2007 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Din cate stiu eu pe fata au 17,5 deci mai greu de schimbat intre ele. Acum dintre cele trei variante propuse care ofera performante multumitoare nu din specificatii ci din experienta (auditie) ? |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 17, 2007 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
toate variantele propuse de tine sunt bune, dar o leaca amplificate ca sa sune mai bine ca cele originale... eu cred ca ti-am raspuns destul de clar.
atat in spate cat si in fata au aceleasi dimensiuni numai bine! |
|
Sus |
|
 |
Xeo

Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce zici ca sa le mute pe cele originale pe spate si sa monteze altele pe fata? Daca cele originale raman pe fata si montezi unele din cele recomandate pe spate si le amplifici se vor auzi bine? Iar daca le amplifici pe toate 4 ar mai fi avea rost montarea unui subwoofer, pentru performante medii? |
|
Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
din simplu motiv ca e mai importanta fata , sunetul tre sa vina din fata nu sa il "simti" in carca.. _________________ without a car..... |
|
Sus |
|
 |
|