Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor amplificare boxe

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
codytza

Data înscrierii: 15/Mai/2014
Locație: pitesti

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2014 4:05 am    Titlul subiectului: ajutor amplificare boxe Răspunde cu citat (quote)

Salutare! Inca o intrebare ciudata dar poate gasesc solutia. Pot lega boxele masinii (2 auditor rip 165 s3 fata+2dls r1073spate) si pe player si pe amlificatir? Eu stau 8-10ore in masina dar nu am mereu nevoie de amplificator cateodata mai ascult o stire un radio ceva la care este prea suficient playeru. Exista vreun intrerupator care sa il leg pe firele de la boxe sa pot comuta pe ce am nevoie? Adica daca vreau player sa il dau in sus sa zicem si daca vreau amplificate sa il dau in jos. Sper ca m-am facut inteles si astept orice solutie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2014 4:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu
Sus
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2014 4:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu
Sus
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2014 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar e irelevant daca asculti radio sau stiri sau tradati in dragoste. Amplificarea difuzoarelor nu e doar asa, sa se auda mai tare. Fiecare difuzor are nevoie de un Voltaj pt a se misca si el cum a fost conceput. Asculti stire dai incet, cand asculti ce iti place dai tare.... what's the point ?

Ti-e frica ca iti consuma amplificatorul mult cand e masina oprita ? Cauta in specificatii ... consuma cam 1a pe ora in standby
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2014 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

El este taximetrist din cate stiu si are cateodata clienti nesimtiti Smile))
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2014 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si ce
daca ai amplificator nu poti da volumul incet?
Sus
codytza

MesajTrimis: Mie Aug 06, 2014 4:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

problema rezolvata.2 intrerupatoare cu 6pini on-of-on de 3 roni bucata.
Sus
36abi

Data înscrierii: 14/Noi/2011

MesajTrimis: Joi Aug 07, 2014 9:31 pm    Titlul subiectului: ajutor amplificare boxe Răspunde cu citat (quote)

detaliaza putin te rog Idea
Sus
codytza

MesajTrimis: Joi Aug 07, 2014 11:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am pus doar pt boxele fata cate un intrerupator cu 3faze are on stanga unde am legat playerul,of la jumate unde am legat difu,si on in dreapta unde am legat amplificatorul. Fiecare pozitie a intrerupatorilui are cate 2 pini+si- care le respecti la fiecare.cand dau in stanga canta dupa player cand e pe of nu canta deloc si cand dau in dreapta canta dupa amplificator. Sper ca ai inteles ceva.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Vin Aug 08, 2014 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte interesant, si niste meseriasi ai forumului spusesera clar si raspicat ca NU se poate. ei uite ca se poate
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Aug 08, 2014 8:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta ĂźnseamĂŁ cĂŁ boxele de pe spate Ăźți rĂŁmĂąn amplificate tot timpul, corect? Ți-ai fĂŁcut sigur switch-urile astea sau te-ai dus undeva?
36abi

Data înscrierii: 14/Noi/2011

MesajTrimis: Vin Aug 08, 2014 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai pana la urma boxele fata sunt sau nu legate la amplificator?sau fata doar pe player si spatele legate pe amplificator Question Question Confused
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Aug 09, 2014 9:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A precizat Ăźn ultimul sĂŁu post destul de clar cum le are legate pe cele din fațĂŁ.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum